Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

B1 B1,
Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV. Decizia nu este. continuă pe B1

Mihail Vlasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Mihail Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care ar fi pretins de la un martor denuntator suma de 1 milion de euro, din care ar fi primit 200. 000 euro, potrivit surselor din presa.

Ioan Mihaila, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita privind vanzarea de energie, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Fost procuror de la Parchetul Buftea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, Lora Constantinescu, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii Supreme la trei ani de inchisoare cu executare pentru a trafic de influenta.

Mihai Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare

Mihai Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia Curtii de Apel nu este definitiva si poate fi contestata la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Politist din Alba concediat dupa ce a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru o bataie aplicata unui cetatean rom

Un politist din Alba, fost sef de post in comuna Craciunelu de Jos, si-a pierdut locul de munca dupa ce a fost condamnat definitiv in justitie la inchisoare cu amanarea executarii pentru purtare abuziva. Agentul sef Bara Radu Ioan a fost trimis in judecata dupa ce a batut un barbat de etnie roma din comuna.

Mihail Vlasov, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva.

Dosarul Mita la Hidroelectrica. Ioan Mihaila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti: Ioan Mihaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, la trei ani de inchisoare cu.

Pedeapsa record. Regizorul Mihnea Columbeanu, condamnat la 26 de ani de inchisoare pentru pedofilie

Regizorul Mihnea Columbeanu a fost condamnat, marti, de magistratii Tribunalului Bucuresti la 26 de ani de inchisoare pentru pornografie infantila si pedofilie. Procesul a durat putin peste doua luni si pentru ca regizorul a recunoscut faptele de care este acuzat. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )