Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihail Vlasov, trimis in judecata de DNA in al doilea dosar

B1 B1,
Mihail Vlasov, trimis in judecata de DNA in al doilea dosar

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru savarsira infractiunii de dare de mita, scrie Agerpres. Potrivit comunicatului DNA, pe 26 februarie 2013, Vlasov, in calitate de presedinte al. continuă pe B1

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru DARE de mita. Cum voia avocatul sa puna mana veniturile Registrului Comertului

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita.

Vlasov, trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie, fiind acuzat ca a dat mita unui parlamentar

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, intr-un nou dosar de coruptie, el fiind acuzat ca i-a dat mita unui parlamentar, pentru ca acesta din urma sa promoveze un anumit.

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita, trimis in judecata de DNA. Acesta ar fi primitun miel, doi curcani si 5 kg de pastravi dupa ce a ajutat un sofer sa-si primeasca mai repede inapoi permisul de conducere

Fostul sef al Politiei Rutiere din Inspectoratul General, Lucian Dinita, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Potrivit procurorilor, Dinita a ajutat un sofer ce avusese permisul suspendat pentru 90 de zile sa-l primeasca inapoi mai repede.

STENOGRAME Alina Gorghiu, Victor Ponta si Crin Antonescu apar in dosarul lui Mihail Vlasov

Numele mai multor politicieni de prim-rang apar in dosarul in care Mihail Vlasov, fost sef Camerei de Comert a Romaniei, este acuzat de DNA ca l-ar fi mituit pe un fost parlamentar in schimbul sustinerii unui proiect de lege prin care Registrul Comertului sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert. Vlasov afirma in mai multe discutii interceptate de procurori ca avea sustinerea premierului Victor Ponta, a sefului PNL Crin Antonescu si a altor politicieni pentru proiectul sau de lege. Alina Gorghiu a fost unul dintre parlamentarii care au initiat proiectul de lege, iar procurorii arata ca Vlasov si-ar fi exercitat influenta asupra Alinei Gorghiu, dat fiind ca aceasta era arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International. Alina Gorghiu este martor in dosar. Ora 16. 15: Reactia Alinei Gorghiu: Nu am nicio legatura cu vreo fapta imputata cuiva in dosarul Registrului Comertului, am dat lamuriri in calitate de martor.

Numele lui GORGHIU, in noul DOSAR al lui Mihail Vlasov. Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda fostului sef al CCIR. Vlasov facea presiuni sa primeasca Registrul Comertului

10 - Alina Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda lui Mihail Vlasov, iar copresedinta PNL a fost deja audiata la DNA in acest dosar. Gorghiu a spus ca ea a promovat respectivul proiect de lege, nestii.

INTERCEPTARI. Cum aduna Mihail Vlasov semnaturi de sustinere de la parlamentari

In rechiztoriul rechizitoriul procurorilor pentru trimiterea in judecata a fostului presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dare de mita, apar pasaje care evidentiaza cum incerca Mihail Vlasov sa stranga semnaturi de sustinere de la parlamentari. in interceptari apare numele senatorului Olosz Gergely, dar si social democratul Florin Iordache.

INTERCEPTARI. De ce apare numele lui Catalin Predoiu in dosarul lui Mihail Vlasov

Numele fostului ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, apare in interceptarile DNA din dosarul de coruptie al lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert. Din interceptari reiese ca Vlasov era foarte suparat ca Predoiu nu a promulgat Legea registratorilor comerciali.

Numele lui Crin Antonescu, in interceptarile lui Mihail Vlasov: Am fost la Crin si-am vorbit. I-am spus care e problema

Numele lui Crin Antonescu apare in interceptarile facute in dosarul fostului presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov. Anchetatorii spun ca Vlasov ar fi initiat o campanie.

Alina Gorghiu, audiata ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost audiata ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov, informeaza B1 TV. Gorghiu ar fi fost initiatoarea unei legi la comanda fostului presedinte al Colegiului de Conducere al.

Surse: Numele Alinei Gorghiu si a lui Victor Ponta apar in dosarul lui Vlasov

ACTUALIZARE 14:26 Numele co-presedintei PNL Alina Gorghiu apare in rechizitoriul dosarului prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru dare de mita, potrivit surselor din presa. Si premierul Victor Ponta a fost mentionat de Vlasov, in acest dosar, de doua ori, transmit sursele.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )