Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mii de civili au fost capturati de Statul Islamic. O parte au fost executati

Antena3 Antena3,
Mii de civili au fost capturati de Statul Islamic. O parte au fost executati

Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR) a indicat ca luptatori ai Statului Islamic ar fi capturat joi aproape 3. 000 de civili irakieni care fug din calea lor si ca 12 dintre ei ar fi fost. continuă pe Antena3

Avioanele britanice au distrus un fost palat al lui Saddam Hussein din Mosul. Statul Islamic folosea locul ca centru de formare pentru armata sa (VIDEO)

Avioanele de razboi britanice au distrus unul din fostele palate ale lui Saddam Hussein din Mosul, loc pe care Statul Islamic il folosea ca sediu central ca un loc de formare pentru luptatori straini, potrivit.

Un membru al fortelor de securitate de la un metrou din zona Washington a fost arestat. Barbatul, prins ajutand Statul Islamic (VIDEO)

Un membru al fortelor de securitate care asigura paza intr-un metrou din zona Washington a fost arestat si acuzat de incercarea de a oferi sprijin material Statului Islamic. De asemenea, el a.

New York Times:Statul Islamic a pus la punct un serviciu secret de elita care se ocupa de pregatirea atentatelor sangeroase din Occident

Organizatia terorista Stat Islamic a pus la punct un serviciu secret care se ocupa de pregatirea atentatelor sangeroase din Occident si cu antrenarea islamistilor care le comit, a dezvaluit un detinut german care a fost membru ISIS intr-un interviu acordat New York Times, informatie confirmata de mai multi oficiali din serviciile de informatii din Europa si SUA.

Soc in Statele Unite: Un politist este acuzat ca a colaborat cu Statul Islamic

Un agent de politie din Washington DC a fost pus sub acuzare pentru tentativa de a oferi sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic, informeaza CNN. in luna iulie, Nicholas Young, domiciliat in.

Organizare ca la carte: Statul Islamic are servicii secrete (VIDEO)

Organizatia terorista Stat Islamic are la dispozitie un serviciu secret care se ocupa de pregatirea atentatelor sangeroase din Occident si cu antrenarea islamistilor care le comit. Informatia a fot dezv.

Statul Islamic ii vizeaza pe Papa Francisc si pe un lider musulman deoarece ei ar urmari sa slabeasca Islamul prin eliminarea mesajului jihadist si sa il supuna printr-o falsa pacificare

Papa Francisc ar putea fi tinta unui atentat jihadist. Daqib, revista de propaganda a gruparii Stat Islamic, a alocat in cel mai recent numar spatii largi materialelor anti-crestine. Printre persoanele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )