Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mii de persoane au protestat la New York fata de acordul nuclear cu Iranul

B1 B1,
Mii de persoane au protestat la New York fata de acordul nuclear cu Iranul

Mii de manifestanti proisraelieni au protestat miercuri in Times Square din New York, fata de acordul nuclear cu Iranul, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty. Manifestantii au scandat in Time Square. continuă pe B1

Mii de persoane au protestat la New York fata de acordul nuclear cu Iranul

Mii de manifestanti proisraelieni au protestat ieri in Times Square din New York, pentru a cere Congresului american sa respinga acordul nuclear cu Iranul, potrivit Radio Free Europe/Radio Liberty.

ONU a aprobat acordul NUCLEAR cu Iranul

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a aprobat, luni, acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul.

Consiliul de Securitate ONU a aprobat acordul nuclear cu Iranul. Sigmar Gabriel cere Teheranului sa recunoasca Israelul daca doreste relatii economice cu Vestul

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a aprobat, luni, acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, mentinand posibilitatea reactivarii sanctiunilor daca regimul de la Teheran va incalca termenii intelegerii in urmatorii zece ani. Aflat la Teheran, vicecancelarul german Sigmar Gabriel a indemnat Iranul sa recunoasca Israelul daca doreste relatii economice cu Occidentul.

Acordul nuclear incheiat intre Iran si puterile internationale, aprobat de Consiliul de Securitate ONU

Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul a fost adoptat luni in unanimitate membrii de Consiliul de Securitate ONU, informeaza Fox News. Potrivit acordului la care grupul P5+1 SUA, M. Britanie, Franta,.

Consiliul de Securitate ONU a aprobat acordul nuclear cu Iranul

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a aprobat, luni, acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, mentinand posibilitatea reactivarii sanctiunilor daca regimul de la Teheran va incalca termenii.

a cerut listarea la bursa din New York

Producatorul de automobile de lux , divizie a Fiat Chrysler Automobiles, a depus o cerere pentru lansarea unei oferte publice initiale la bursa din New York, grupul intentionand sa obtina fonduri pentru extinderea operatiunilor la nivel global, relateaza Bloomberg.

Apartamentul din New York al actritei de origine romana Lauren Bacall a fost vandut: cum arata locuinta si cat a costat

Apartamentul din New York in care a locuit actrita de origine romana Lauren Bacall, care a murit pe 12 august 2014 la varsta de 89 de ani, a fost vandut cu 23 milioane de dolari, noteaza Mediafax.

Ce spune premierul Italiei despre acordul nuclear iranian

Premierul italian, Matteo Renzi, a aparat miercuri, in Knesset parlamentul israelian), acordul privind privind programul nuclear iranian, semnat la 14 iulie intre marile puteri si Teheran.

intalnire la livel inalt privind acordul nuclear iranian. Ce se discuta

Ministrul american al Apararii, Ashton Carter, s-a intalnit, marti, la Ierusalim, cu premierul Benjamin Netanyahu pentru a incerca sa calmeze ingrijorarile Israelului legate de recentul acord incheiat intre marile puteri si Iran in domeniul nuclear.

Ministru iranian de Externe: Acordul nuclear, o mare iNFRANGERE pentru Israel

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat, marti, ca acordul asupra programului nuclear incheiat de Iran cu comunitatea internationala constituie o mare infrangere pentru Israel.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )