Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Playtech Playtech,
Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru . continuă pe Playtech

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

Producatorul de anvelope Michelin a luat decizia de a inchide temporar fabricile din Italia, Spania si Franta, incepand de marti, 17 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Grupul Michelin a decis.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Cate mii de romani intra in tara in fiecare zi. Orban:Oricine vine din Italia sau alte zone carantinate trebuie sa intre in carantina

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca, de modul in care romanii vor fi convinsi sa respecte regulile de izolare la domiciliu, va depinde raspandirea virusului. Premierul a cerut tuturor ministerelor sa fie pregatite pentru intrarea in tara a unui numar foarte mare de romani din afara tarii.

Numarul cazurilor de coronavirus a depasit 21.000 in Italia. Spania: numarul deceselor s-a dublat in 24 de ore

Italia a inregistrat, in total, peste 21. 000 de cazuri de imbolnavire cu Covid-19, in timp ce Spania este a doua cea mai afectata tara europeana, cu circa 8. 000, iar Franta a raportat, cumulat, aproximativ 100 de decese.

Situatie grava: Mii romani sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria

Peste 3. 500 de romani sunt blocati in masini la granita dintre Austria si Ungaria, dupa ce azi noapte a intrat in vigoare decizia guvernului maghiar de a nu mai permite tranzitarea teritoriului tarii, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Dramele ascunse ale zecilor de mii de romani deportati in Baragan, locul celor 100 de lagare

La inceputul anilor 50, zeci de mii de romani au fost ridicati din locuintele lor din Banat si trimisi in pustiul Campiei Baraganului. Marturii pastrate in arhive arata dramele oamenilor siliti sa inceapa o viata noua in cele mai vitrege conditii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )