Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Antena3 Antena3,
Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului. continuă pe Antena3

Doua romance au murit intr-un spital din Italia, dupa ce s-au infectat cu coronavirus

Doua femei originare din Borsa au decedat la spital din regiunea Lombardia Italia), ca urmare a infectarii cu coronavirusul de tip nou COVID-19.

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Pacientul 80 cu noul coronavirus: Tanar de 26 din Prahova, revenit din Italia

Un tanar de 26 din Prahova a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El a revenit din Italia pe 12 martie si tot de atunci se afla in carantina in Busteni. Astfel, numarul cazurilor de infectare in Romania.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

Imagini cutremuratoare dintr-un spital din Bergamo. Bolnavii de coronavirus, intubati pe holul spitalului din cauza lipsei de spatiu - VIDEO

O filmare dintr-un spital din Bergamo, de la Terapie Intensiva, dezvaluie adevarata situatie cu privire la coronavirus din Peninsula.

Mesajul unei asistente pentru romanii care s-au intors din Italia de teama coronavirusului: Aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini

Asistenta medicala Catalina Nedelcu a scris un mesaj plin de nemultumire cu privire la romanii care s-au intors din Italia in tara.

Designerul Maria Lucia Hohan a refuzat carantina la intoarcerea din Italia! Sotul i-a facut plangere penala!

Designerul roman Maria Lucia Hohan a revenit din Italia in urma cu doua saptamani. Se pare ca nu a anuntat insa autoritatile ca vine dintr-o zona de risc maxim si nici nu a stat 14 zile in carantina, asa cum ar fi trebuit. Iata aici toate detaliile.

Un barbat venit din Italia, care nu a respectat izolarea, a provocat un accident, fiind baut

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi tr.

Bucuresti ramane fara curent, in plina epidemie de coronavirus: lista regiunilor afectate din Capitala

La cateva zile dupa o alta intrerupere programata a alimentarii cu energie electrica, mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent. in plina epidemie de coronavirus, Bucurestiul fiind orasul din Romania cu cele mai multe cazuri confirmate, Capitala va ramane fara curent electric. Chiar daca foarte multi oameni au inceput sa .

Roman care lucreaza la un spital din Italia: As prefera sa stau acasa cu familia. Dar nu am fost niciodata las, nu renunt la datoria mea

In plina criza de coronavirus, cand autoritatile din numeroase tari au inchis magazine, unitati de invatamant, aeroporturi, poate chiar orase intregi, au suspendat activitati culturale, artistice, religioase, sportive, cand oamenii sunt nevoiti sa-si petreaca zilele in carantina sau izolati la domiciliu, mai exista si persoane care se sacrifica pentru a face viata celorlalti mai usoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )