Libnet.ro
UNICEF

18:45

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

Digi 24: Singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus: Suntem linistiti si curati

Deniz Turkbay, un vanzator de produse pentru igiena sustine ca natura linistita si curata a muntenegrenilor a facut ca tara sa fie ferita pana acum de coronavirus.

Ea este prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirus. E o sansa uriasa pentru mine sa contribui cu ceva

Jennifer Haller este prima persoana din lume care a fost vaccinata impotriva coronavirus, dupa ce s-a oferit voluntara in procesul de testare a unui vaccin impotriva COVID-19.

Consecintele unui gest inuman: braconierii au omorat singura girafa alba din lume si puiul ei. Cum aratau?

Daca nu ai auzit niciodata de existenta unei girafe albe, s-ar putea sa aiba legatura cu faptul ca sunt incredibil de rare, iar de acum cateva zile, au disparut complet. La nivel global, sunt multe animale pe cale de disparitie. Pe parcursul vietii noastre insa, multe dintre ele au disparut complet si nu le vei .

Un nou-nascut, cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume

Un nou-nascut din Londra a devenit cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Prima banca din Romania care amana rate pentru clienti

Banca Transilvania si-a notificat sambata clientii care detin carduri de credit ca va fi extinsa perioada de gratie a platii aferente acestora,in contextul pandemiei de coronavirus.

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

EXCLUSIV ITM NU a amendat firmele din Bucuresti care au implementat telemunca. FAKE NEWS demontat de autoritati in plina criza provocata de coronavirus

In ultimele zile a circulat in mediul online o stire falsa potrivit careia mai multe firme din Capitala ar fi fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) pentru ca au implementat telemunca, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )