Libnet.ro
UNICEF

11:15

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 5,36 milioane la euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 5,36 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 25,37 milioane lei 5,36 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,37 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 30,18 milioane lei 6,37 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu mixt la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Dauna platita dupa incendiul de la Solina Romania -16,5 milioane euro

Incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare Solina Romania urca, in prima jumatate a acestui, an volumul daunelor complexe rezolvate de Marsh Claims Excellence - divizia de rezolvare a daunelor complexe a Marsh Romania - la peste 22,5 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fostul premier de la Chisinau, Vlad Filat, interviu din inchisoare: Functia de procuror general a fost cumparata cu 2 milioane de euro

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, ex-presedinte al Partidului Liberal Democrat PLDM), a sustinut, intr-un interviu acordat din inchisoare unui post de televiziune, ca in 2009 functia de procuror general ar fi fost cumparata cu 2 milioane de euro de catre oligarhul Vlad Plahotniuc, potrivit Radio Chisinau.

Vlad Filat: Functia de procuror general s-a vandut cu 2 milioane de euro in 2009

In 2009, functia de procuror general s-a vandut cu doua milioane de euro, afirma fostul premier Vlad Filat. Potrivit ex-premierului, candidatura lui Valeriu Zubco a fost propusa ca venind de la Serafim Urechean, pe atunci presedinte al partidului parlamentar Alianta Moldova Noastra, dar, de fapt, venea de la Vlad Plahotniuc, pana nu demult liderul Partidului Democrat, transmite IPN.

ANUL TRECUT: Cramele Recas, cifra de afaceri de peste 38 milioane euro

Cramele Recas, companie infiintata in 1991, a atins, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 38 de milioane de euro 180,981,438 de lei), rezultat care o claseaza pe primul loc pe piata de vinuri din tara noastra, potrivit unui comunicat al companiei.

AFIR: 46 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

Fermierii mici au la dispozitie varianta finala a ghidului pentru obtinerea unei finantari nerambursabile de 15. 000 de euro prin PNDR 2020, sesiunea de depunere a proiectelor urmand sa fie lansata in cursul acestei luni, a anuntat, ieri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )