Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un militar a fost ucis, iar alti trei au fost raniti in ultimele 24 de ore, in operatiunile militare din estul Ucrainei

B1 B1,
Un militar a fost ucis, iar alti trei au fost raniti in ultimele 24 de ore, in operatiunile militare din estul Ucrainei

Un militar ucrainean a murit, iar alti trei au fost raniti in ultimele 24 de ore in operatiunile antiteroriste in regiunea Donbas, din estul Ucrainei, potrivit unor surse oficiale, relateaza site-ul agentiei de. continuă pe B1

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid aerian al NATO

Un lider din cadrul retelei teroriste Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid al fortelor aeriene NATO, potrivit unor surse oficiale ale Pentagonului, relateaza site-ul agentiei de presa AFP, conform Medi.

Liderul unui grup terorist afiliat Al-Qaida a fost ucis intr-o lovitura aeriana americana in Siria

Presupusul lider al grupului Khorasan, afiliat la miscarea Al-Qaida in Siria, a fost ucis in aceasta tara intr-o lovitura aeriana americana la inceputul lunii iulie, a anuntat marti Pentagonul, informeaza.

Afganistan: Un lider Al-Qaida a fost ucis intr-un raid al fortelor aeriene NATO

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid al fortelor aeriene NATO, potrivit unor surse oficiale ale Pentagonului. Pe langa lider, alti doi militanti ai gruparii au fost ucisi, potrivit.

Turcia: Un politist a fost ucis si altul grav ranit in urma unui atac armat in plina strada

Un politist a fost ucis si un altul grav ranit intr-un atac armat in plina strada de la Diyarbakir, oras minoritar kurd din sud-estul Turciei. Atacul are loc a doua zi dupa executia altor doi politisti.

Liderul Grupului Khorasan a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, luna aceasta, a anuntat Pentagonul, citat de CNN.

Liderul grupului terorist Khorasan a fost ucis, anunta Pentagonul

Muhsin al Fadli, prezentat drept seful gruparii Khorasan, o celula a Al-Qaeda, a fost ucis pe 8 iulie in urma unor atacuri aeriene desfasurate de americani in apropierea localitatii Sarmada nord-vestul Siriei), a anuntat Pentagonul.

Brasov: Un accident provocat de un sofer care nu detinea permis de conducere s-a soldat cu moartea unui bebelus si trei raniti

Un accident petrecut la iesirea din localitatea brasoveana Sacele s-a soldat cu moartea unui bebelus si cu trei adulti raniti. Tatal copilului, in varsta de 23 de ani, nu avea permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului in momentul in care a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens.

Un comandant de top al Al Qaeda a fost ucis intr-un raid aerian condus de SUA

O lovitura aeriana data de SUA in Afganistan a ucis un comandant senior Al Qaeda, responsabil de atacurile sinucigase ale gruparii teroriste, informeaza Pentagonul citat de ABC News.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )