Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minarea bitcoin consuma mai multa electricitate decat Olanda

Hotnews Hotnews,
 Minarea bitcoin consuma mai multa electricitate decat Olanda

Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica anual decat intreaga Olanda, sugereaza o analiza a Universitatii Cambridge citata de BBC si Mediafax. continuă pe Hotnews

Bitcoin consuma mai multa energie electrica decat Argentina

O analiza a cercetatorilor de la Universitatea Cambridge sugereaza ca Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica intr-un an decat intregul stat Argentina. Industria de creare a criptomonedelor consuma.

Bitcoin consuma mai multa energie electrica decat Argentina

O analiza a cercetatorilor de la Universitatea Cambridge sugereaza ca Bitcoin utilizeaza mai multa energie electrica intr-un an decat intregul stat Argentina. Industria de creare a criptomonedelor consuma.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Business report: Avertismentul lui Bill Gates: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie. Elevii francezi, testati saptamanal la scoala. Sunt slujbele functionarilor in pericol? Grecii vor sa ramburseze anticipat o parte din banii FMI

Executare silita 2021. Ce pot face executorii ca sa recupereze de la tine datoriile nefiscale * De ce nu va atrage Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Economist: Nu poti, intr-un pahar de 200 ml, sa pui un litru de apa * Masuri de protectie anti-COVID in Franta: Elevii vor fi testati saptamanal la scoala * Bill Gates avertizeaza ca lumea se va confrunta cu alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie * Bugetul 2021: sunt slujbele functionarilor in pericol? Economist: Cine zice asta va fi injurat * Florin Citu: Deficitul ESA va fi 8,2% din PIB, Comisia nu este multumita. Masurile analizate de Guvern pentru reducerea cheltuielilor publice * Grecia vrea sa ramburseze anticipat o parte dintre imprumuturile acordate de FMI * Cum arata bugetul lui Florin Citu: Pensiile, inghetate pana in 2023!.

Ministrul Educatiei, dupa aparitia primelor cazuri de COVID in scoli: Parintii sa aiba mai multa atentie cand isi trimit copiii in colectivitate Nu, lucrurile nu scapa de sub control

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine, in contextul confirmarii primelor cazuri de COVID-19 in scoli, ca aceste probleme apar tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate din partea parintilor, care ar trebui sa fie un pic mai atenti atunci cand isi trimit copiii in colectivitate. El a mai spus ca, luand in considerare perioada de incubatie, sursa infectarii nu a fost scoala.

VIDEO Bill Gates prezice viitorul, din nou: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie

Multe dintre conspiratiile legate de Bill Gates sunt alimentate de faptul ca, in urma cu cativa ani, a prezis pandemia cu lux de detalii. Acum, co-fondatorul Microsoft s-a mai aruncat si la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )