Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mine antipersonal, descoperite in subsolul unei cladiri din Sectorul 1

România Liberă România Liberă,
Mine antipersonal, descoperite in subsolul unei cladiri din Sectorul 1

Politistii au stabilit, in urma verificarilor efectuate vineri seara la o cladire din sectorul 1 und. continuă pe România Liberă

ALERTA cu bomba in centrul Bucurestiului: Mine antipersonal, gasite in subsolul unei cladiri de pe Calea Victoriei

UPDATE:Mai multe mine antipersonal au fost gasite in subsolul unei cladiri de pe Calea Victoriei. in urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca, respectivele dispozitive gasite in.

Ce au descoperit politistii la subsolul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei, dupa o alerta cu bomba

Un barbat a alertat la 112 ca intr-un imobil aflat in reabilitare din sectorul 1 din Capitala se afla mai multe dispozitive explozibile.

ANUL TRECUT: Valoarea globala a tranzactiilor din sectorul de petrol si gaze a scazut cu aproape 11%

Valoarea globala a tranzactiilor din sectorul de petrol si gaze a scazut cu aproape 11% anul trecut, comparativ cu 2018, in special pe fondul dezbaterilor legate de tranzitia energetica, potrivit unui comunicat al companiei de consultanta EY.

Primarul Daniel Baluta anunta o mare curatenie de primavara: Peste 150 de autoutilitare si 1.000 de muncitori vor igieniza spatiile publice din Sectorul 4 al Capitalei

In Sectorul 4 al Capitalei a inceput curatenia de primavara. Timp de o luna de zile, echipe ale operatorului de salubritate, precum si ale ADP Sector 4 vor interveni in tot sectorul pentru a curata si.

Bucuresti: Alerta falsa cu BOMBA la o BANCA din Sectorul 2

UPDATE:Amenintarea cu dispozitiv exploziv de la o banca din Bucuresti nu s-a confirmat. Amenintarea nu se confirma. Investigatia pirotehnica s-a incheiat fara elemente de interes, au declarat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )