Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Culturii a demarat procedurile in vederea restituirii donatiilor pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Ministerul Culturii a demarat procedurile in vederea restituirii donatiilor pentru Cumintenia Pamantului

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) a anuntat, miercuri, ca a demarat procedurile premergatoare pentru restituirea donatiilor efectuate in cadrul subscriptiei publice cu scopul achizitionarii sculpturii Cumintenia Pamantului. Termenul limita pana la care poate fi depusa cererea de restituire, pentru situatiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri, este 31 octombrie. continuă pe Adevărul

Ministerul Culturii a demarat procedurile de returnare a banilor donati pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului

Ministerul Culturii a demarat procedurile premergatoare returnarii sumelor de bani donate in vederea achizitionarii sculpturii 'Cumintenia Pamantului, se arata intr-un comunicat al institutiei. Termenul limita pana la care poate fi depusa cererea de restituire, pentru situatiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri, este 31 octombrie 2017.

MCIN a demarat procedurile de restituire a donatiilor pentru Cumintenia Pamantului

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) a demarat procedurile premergatoare returnarii sumelor de bani donate in vederea achizitionarii sculpturii Cumintenia Pamantului, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )