Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministerul Culturii vrea sa reia demersurile de inscriere a ansamblului Brancusi pe lista UNESCO

Adevărul Adevărul,
Ministerul Culturii vrea sa reia demersurile de inscriere a ansamblului Brancusi pe lista UNESCO

Institutul National al Patrimoniului si Ministerul Culturii vor relua demersurile de inscriere a ansamblului Brancusi de la Targu-Jiu pe lista patrimoniului mondial UNESCO, a anuntat ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. continuă pe Adevărul

Ansamblul Brancusi de la Targu Jiu, in lista patrimoniului mondial UNESCO. Ministerul Culturii reia demersurile

Institutul National al Patrimoniului si Ministerul Culturii vor relua demersurile de inscriere a ansamblul Brancusi de la Targu Jiu in lista patrimoniului mondial UNESCO prin reluarea dosarului retras in 2014 de Statul Roman in urma recomandarii de neinscriere a ICOMOS Consiliul Mondial al Monumentelor si Siturilor), anunta ministrul Vlad Alexandrescu pe pagina sa oficiala de Facebook, potrivit Agerpres.

Ministerul Culturii a publicat in Monitorul Oficial ordinul privind protectia Rosiei Montane. Activitatea de la Cupru Min nu mai este afectata

Ministerul Culturii a publicat in Monitorul Oficial ordinul privind protectia localitatii Rosia Montana, aceasta fiind protejata pe o raza de doi kilometri, dar fara sintagma care bloca partial activitatea companiei de stat Cupru Min.

Apel la Ministerul Culturii: Salvati Muzeul Satului din Bran!

Autoritatile judetene, impreuna cu conducerile Muzeului de Etnografie si a celui de Istorie, au luat taurul de coarne in cazul Muzeului Satului din Bran, dupa ce Ministerul Culturii, care il administreaza in prezent, si-a manifestat intentia de a-l da spre exploatare operatorului privat care are in grija si Castelul, dupa ce obiectivul i-a fost retrocedat lui Dominic Habsburg.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )