Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministerul Educatiei a afisat astazi rezultatele la Bacalaureat, dupa contestatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Educatiei a afisat astazi rezultatele la Bacalaureat, dupa contestatii

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice MENCS) va publica astazi rezultatele examenului de Bacalaureat in urma celor 44. 000 de contestatii care au fost depuse de absolventii de liceu. continuă pe Wall-Street Ro

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Notele finale, dupa contestatii

Dupa ce au sustinut probele de la Bacalaureat 2016 si au primit nota de evaluare, un numar de 44. 399 de contestatii au fost depuse in licee de catre absolventii de clasa a XII-a. Rezultatele finale, dupa contestatii, vor fi publicate pe portalul edu. ro sambata, 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Au fost afisate rezultatele dupa contestatii

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a afisat, sambata, rezultatele la sesiunea iunie-iulie 2016 a examenului de bacalaureat dupa solutionarea celor 44. 399 de contestatii care au fos.

Rezultate Bacalaureat 2016 Satu Mare. Notele finale la Bac 2016 dupa contestatii

RezultateBacalaureat2016. Ministerul Educatiei anuntasambata,16iulie, rezultatele finale laBacalaureat2016. Notele sunt afisate pe site-ul bacalaureat. edu. ro si la avizierele institutiilor de invatamant.

RezultateBacalaureat2016 Maramures. Notele finale laBac2016 dupa contestatii

RezultateBacalaureat2016. Ministerul Educatiei anuntasambata,16iulie, rezultatele finale laBacalaureat2016. Notele sunt afisate pe site-ulbacalaureat. edu. ro si la avizierele institutiilor de invatamant.

RezultateBacalaureat2016 Vaslui. Notele finale laBac2016 dupa contestatii

RezultateBacalaureat2016. Ministerul Educatiei anuntasambata,16iulie, rezultatele finale laBacalaureat2016. Notele sunt afisate pe site-ulbacalaureat. edu. rosi la avizierele institutiilor de invatamant.

Rezultate Bacalaureat 2016 Braila. 25 de elevi braileni au promovat examenul dupa contestatii

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educatiei urmeaza sa anunte rezultatele finale la Bacalaureat 2016. Notele vor fi afisate pe site-ul bacalaureat. edu. ro si la avizierele institutiilor de invatamant. La Braila, la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean situatia se cunoaste deja, iar vestile sunt bune: dupa contestatii, rata de promovabilitate a crescut.

Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Pragul de 0,5 puncte pentru modificarea notei de la Bac este discriminatoriu

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania, Horia Onita, vrea anularea articolului din Metodologia de Bacalaureat potrivit caruia o nota nu poate fi modificata in urma contestatiei decat daca intre prima nota si a doua nu exista o diferenta de cel putin 0,5 puncte. Daca nu va fi modificata, acesta este hotarat sa dea in judecata Ministerul. Totodata, nici ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu intelege pragul de 0,5.

A fost dramatic, tragic. M-am simtit prost, am simtit ca am dezamagit. Ce spune Maria Elisa Palimaru, fata care a luat 9,96 la Bacalaureat dupa ce a devenit mama in clasa a-XII-a (FOTO)

Maria Elisa Palimaru care a luat la Bacalaureat nota 9,96 , clasandu-se pe locul trei in judetul Vaslui, a impresionat datorita perseverentei sale. Tanara absolventa de liceu nu s-a lasat.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )