Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei. continuă pe Antena3

Cursuri suspendate marti si miercuri in scolile, liceele si gradinitele din Braila

Autoritatile judetene din Braila au decis, luni, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta suspendarea cursurilor in toate unitatile din judet, in zilele de marti si miercuri. Atat gradinitele cat si scolile generale si liceele vor fi inchise, iar cursurile vor fi recuperate ulterior, decizia ramanand la latitudinea fiecarei scoli in parte.

Cursuri suspendate in doua unitati scolare din Mehedinti

Luni, 26 februarie a. c. , in doua unitati de invatamant din judetul Mehedinti, Scoala Primara Padina Mare si Scoala Gimnaziala Eibenthal, cursurile au fost suspendate din cauza intensificarilor de vant si a stratului consistent de zapada existent pe carosabil.

Cursurile scolare suspendate marti si miercuri in judetul Ialomita

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda marti si miercuri, au anuntat luni seara reprezentantii ISU Ialomita. Purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt.

Evaluarea competentelor la BAC, amanata din cauza vremii extreme. Ministerul Educatiei urmeaza sa stabileasca noul calendar

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul Bacalaureatului- pentru elevii care nu au reusit sa ajunga la sesiunea stabilita de Ministerul Educatiei- nu vor mai fi sustinute luni. Astfel, Ministerul Educatiei urmeaza sa stabileasca o noua data pentru desfasurarea competentelor, a declarat, duminica, seful Inspectoratului Scolar din Bucuresti Florin Lixandru.

Ministerul Educatiei: Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, amanate pentru prima zi in care se reiau cursurile

Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale din cadrul Bacalaureatului, a caror sustinere a fost aprobata pentru zilele de 26 si/sau 27, se reprogrameaza pentru prima zi in care se reiau cursurile. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, dupa ce scolile din Bucuresti si din alte judete au fost inchise, din cauza conditiile meteorologice nefavorabil.

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional. Printre documentele puse in consultare se afla si curriculumul pentru calificarea profesionala Asistent medical generalist. Termenul pana la care pot fi trimise observatii este 10 martie 2018.

UPDATE Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial. La Braila, autoritatile au hotarat sa inchida toate unitatile de invatamant din judet, in zilele de marti si miercuri.

Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial.

Cursuri suspendate si in scolile din Olt. Elevii din schimbul doi au liber incepand de luni

Consiliul de Administratie al ISJ Olt a adoptat, luni, 26 februarie 2018, decizia de a suspenda cursurile in toate scolile din judet, desi luni-dimineata s-au desfasurat cursuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )