Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul de Externe, atentionare de calatorie pentru aceasta tara: Este stare de urgenta!

Antena3 Antena3,
Ministerul de Externe, atentionare de calatorie pentru aceasta tara: Este stare de urgenta!

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca autoritatile Republicii Ecuador au declarat stare de urgenta pe intreg teritoriul national pana pe data de 3 noiembrie. Pe fondul eliminarii subventiilor. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora pentru romani: Ce stat european a intrat sub COD ROSU de vant

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia incepand de luni, in conditiile in care meteorologii locali au emis coduri rosu, portocaliu si galben.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: in ce stat a fost decretata stare de urgenta

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani, in conditiile in care in Ecuador a fost decretata stare de urgenta pe intreg teritoriul national. Ca urmare a eliminarii.

MAE, o noua atentionare de calatorie pentru Grecia: Circulatia pe caile ferate, intrerupta din cauza grevelor angajatilor din acest sector

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia cu privire la greva angajatilor din sectorul cailor ferate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )