Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul de Interne vrea sa asigure jandarmii care vor participa la misiuni internationale, pentru 7,1 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Ministerul de Interne vrea sa asigure jandarmii care vor participa la misiuni internationale, pentru 7,1 milioane lei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) va organiza, in luna mai, o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare a contingentelor de jandarmi care urmeaza sa participe la misiuni internationale in teatrele de operatii in perioada 2014-2016, valoarea primei fiind estimata la 7,1 milioane lei. continuă pe Adevărul

MAI vrea sa asigure jandarmii care vor participa la misiuni internationale, pentru 7,1 mil. lei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) va organiza, in luna mai, o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare a contingentelor de jandarmi care urmeaza sa participe la misiuni internationale in teatrele de operatii in perioada 2014-2016.

Informaticienii ardeleni vor participa la digitalizarea documentelor Vaticanului.

Echipe de informaticieni clujeni vor participa la scanarea si publicarea online a documentelor din Biblioteca Vaticanului. Noul actionar majoritar al cunoscutei companii clujene EBS, corporatia britanica NTT, va digitaliza 82. 000 de manuscrise din Biblioteca Apostolica a Vaticanului. Informaticienii clujeni deja lucreaza, pe partea de prelucrare a documentelor pentru Comisia Europeana. Mai precis, toate documentele oficiale emise de autoritatile europene si care sunt destinate publicarii sunt .

Teste suplimentare de pregatire la Matematica pentru elevii care vor sustine Evaluarea Nationala 2014 - publicate de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat o serie de teste suplimentare de pregatire la Matematica pentru elevi, in vederea sustinerii Evaluarii Nationale 2014. Pe langa modelele de subiecte la toate disciplinele de examen, elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie si 5 teste suplimentare de pregatire la Matematica, care sunt insotite de baremele de rezolvare a acestora. Masura vine dupa ce 30,4% dintre elevii de clasa a VIII-a care au participat la simularea Evaluarii Nationale au reusit sa ia note peste 5 la simularea examenului de Matematica. Descarca din articol Testele suplimentare de pregatire la Matematica si Baremele aferente.

Ambasada: Romania, o oportunitate uriasa pentru retailerii britanici care vor sa vanda online

Romania reprezinta o oportunitate uriasa pentru retailerii britanici care vand online, insa dezvoltarea este ingrunata de accesul limitat al consumatorilor si companiilor la tranzactii online transfrontaliere, a declarat marti Esther Blythe,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )