Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Justitiei lanseaza procedura de selectie in cadrul DNA si DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei lanseaza procedura de selectie in cadrul DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei a lansat, luni seara, procedura de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DIICOT si DNA. Candidaturile se depun pana in 23 decembrie, iar 24 decembrie Ministerul va anunta candidatii care intrunesc conditiile necesare, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei lanseaza astazi procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei lanseaza luni procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT, conform anuntului facut de ministrul Catalin Predoiu.

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a viitorilor sefi ai DNA, DIICOT si Parchetul General

Ministerul Justitiei a publicat, luni, anuntul oficial privind procedura de selectie a viitorilor sefi ai DNA, DIICOT siParchetul General. Selectia se va incheia pe 22 ianuarie 2020. Procurorii pot.

Ministerul Justitiei lanseaza procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei lanseaza, luni, procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT, conform anuntului facut de ministrul justitiei, Catalin Predoiu.

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie pentru propunerile de numire la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Procurorii care doresc sa ajunga la conducerea unuia dintre cele trei mari parchete, Parchetul General, DNA sau DIICOT au termen pana la data de 23 decembrie sa-si depuna candidaturile. Ministrul Catalin Predoiu si o comisie formata din mai multi secretari de stat dar si reprezentanti ai altor institutii din sistemul judiciar se va pronunta in luna ianuarie asupra candidatilor.

Ministerul Justitiei lanseaza astazi procedura de selectie a procurorului general si a sefilor DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei va lansa pe 2 decembrie procedura de selectie a procurorului general al Romaniei, dar si cele pentru procurorii-sefi de la DNA si DIICOT, functiile fiind ocupate momentan interimar.

Ministerul Justitiei lanseza procedura de selectie pentru functiile de conducere din Parchete

Ministerul Justitiei lanseaza, luni, procedurile de selectie a procurorului general si a procurorilor sefi de la DNA si DIICOT. Catalin Predoiu a precizat ca spera ca propunerile sa fie publicate in.

Calendarul procedurii de selectie a procurorilor pentru conducerile Parchetului General, DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei a anuntat, luni, ca a declansat procedura de selectie a procurorilor pentru conducerea DNA, a DIICOT si a Parchetului General. Cererile de inscriere la concurs pot fi depuse pana in 23 decembrie, iar procedura de selectie este programata sa se incheie in 22 ianuarie 2020, cand ar urma ca propunerile pentru aceste posturi sa fie trimise Consiliului Superior al Magistraturii.

Ministerul Educatiei lanseaza o invitatie de consultare publica pentru elaborarea normelor de implemetare a legii anti-bullying

Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza o invitatie catre organizatiile non-guvernamentale din domeniul educatiei, dar si catre reprezentantii elevilor si parintilor, precum si catre institutiile abilitate pentru a se inscrie in Grupul de lucru care va stabili normele de aplicare a legii anti-bullying.

Soarta Sectiei de anchetare a magistratilor, o prioritate pentru Ministerul Justitiei

Guvernul nu poate desfiinta peste noapte Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, a declarat, ieri, cu prilejul unei conferinte de presa, Catalin Predoiu, ministrul Justitiei. Conform ministrului de resort, discutiile pe aceasta tema ar urma sa fie reluate in Parlament, in prima sesiune care va avea loc la inceputul anului viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )