Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministerul Sanatatii anunta simplificarea regulilor pentru pacientii vindecati de COVID-19 care vor sa doneze plasma: Pana acum, doar 2% dintre fostii pacienti au acceptat sa faca procedura (VIDEO)

B1 B1,
Ministerul Sanatatii anunta simplificarea regulilor pentru pacientii vindecati de COVID-19 care vor sa doneze plasma: Pana acum, doar 2% dintre fostii pacienti au acceptat sa faca procedura (VIDEO)

Ministerul Sanatatii va schimba regulile privind donarea de plasma convalescenta de catre pacientii care s-au vindecat de COVID-19. in acest moment, acestia trebuie sa treaca prin mai multe proceduri. continuă pe B1

EXCLUSIV Vaccinul antigripal, vital in lupta cu pandemia de coronavirus. Cate doze au fost comandate de Ministerul Sanatatii si cand ar urma sa ajunga in tara. Ce spun medicii despre posibilitatea vaccinarii in farmacii

EXCLUSIV Vaccinarea impotriva gripei sezoniere devine in acest an mai importanta ca oricand, in contextul pandemiei de coronavirus. Specialistii din domeniul sanatatii indeamna oamenii, in special.

Medicul Radu Tincu: Suntem deja la jumatatea capacitatii de terapie intensiva pentru pacientii cu COVID. Cheia este sa incetinim ritmul de imbolnavire, ca sa dam timp spitalelor sa ne poata trata (VIDEO)

Romania a inregistrat, luni, pentru prima oara in aproape doua saptamani, mai putin de 1. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 823 de noi.

Italia anunta noi masuri pentru redeschiderea scolilor

Autoritatile italiene, criticate pentru faptul ca, dupa ce au emis recomandarile pentru redechiderea scolilor, la sfarsitul lunii iunie, s-au miscat lent pentru pregatirea efectiva a inceputului noului an scolar, au anuntat in ultimele cateva zile un val de masuri si alocari de fonduri. Ele au aratat ca actioneaza de urgenta deoarece mai e putin timp pana la prima zi de scoala, 14 septembrie. Masurile din ultimele zile vizeaza o serie larga de probleme - de la situatia gradinitelor la investitii in extinderea spatiilor scolare, scrie g4media.

Violeta Alexandru anunta noi masuri pentru angajati

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a transmis vineri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de socializare, ca Executivul a aprobat noi masuri de sprijin pentru angajati care vor fi rapid functionale. Alexandru precizeaza ca a fost mereu atenta la modul in care antreprenorii lupta sa gestionee perioada de criza.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )