Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Sanatatii si CNAS, anchetate de Consiliul Concurentei pentru majorarea salariilor din sanatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Sanatatii si CNAS, anchetate de Consiliul Concurentei pentru majorarea salariilor din sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Ministerul Sanatatii sunt vizate de o ancheta a Consiliul Concurentei, privind modul in care salariile angajatilor din sistemul public de sanatate au fost anul trecut majorate cu 25%, pe baza unor suspiciuni. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Sanatatii si CNAS, anchetate de Consiliul Concurentei pentru majorarea salariilor din Sanatate cu 25%

Majorarea salariala de care au beneficiat cadrele medicale din sectorul public in anul 2015 a intrat in vizorul Consiliului Concurentei, care a demarat o ancheta in acest caz. Autoritatea anti-monopol are suspiciuni ca mecanismul financiar la care a recurs Guvernul a discriminat spitalele si clinicile private din Romania.

Ministerul Sanatatii, CNAS si Ministerul Finantelor, in vizorul Consiliului Concurentei: Modul in care salariile au fost anul trecut majorate cu 25%, pus sub semnul intrebarii (VIDEO)

Consiliul Concurentei a anuntat ca va investiga Ministerul Finantelor, Ministerul Sanatatii si CNAS cu privire la modul in care salariile din sistemul public de sanatate au fost majorate in 2015 cu.

Consiliul Concurentei ancheteaza Ministerul Sanatatii si CNAS pentru maririle salariale

Consiliul Concurentei ancheteaza Ministerul Sanatatii si CNAS pentru majorarea salariilor din sanatate cu 25%. Ancheta vizeaza majorarea salariilor doctorilor. Stire in curs de.

Salariile din sanatate, marite suspect? Consiliul Concurentei face o ancheta

Consiliul Concurentei a demarat o investigatie la Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si Ministerul Finantelor, privind modul in care salariile angajatilor din sistemul public de sanatate au fost anul trecut majorate cu 25%, pe baza unor suspiciuni ca mecanismul financiar la care a recurs Guvernul a discriminat spitalele si clinicile private din Romania.

Ministerul Sanatatii confirma ca o femeie din Romania a murit din cauza virusului West Nile

O femeie de 79 de ani din Ialomita a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile, avand deja o patologie care a cauzat complicatii, informeaza Ministerul Sanatatii. Stire in curs de.

Guvernul Romaniei a decis cresterea platii pentru garzile medicilor

Guvernul Romaniei a decis alocarea a aproximativ o suta de milioane de lei pentru cresterea platii garzillor medicilor, marirea urmand sa intre in vigoare incepand cu data de 1 octombrie, fondurile urmand sa fie obtinute din administrarea mai eficienta a resurselor, anunta Ministerul Sanatatii printr-un comunicat de presa.

Seful CJ cauta solutii pentru rezolvarea problemelor din spital: Voi merge la Ministerul Sanatatii sa cer ajutor

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, s-a intalnit cu sefii de sectii din Spitalul Judetean de Urgenta pentru a afla cu ce probleme se confrunta specialistii, dar mai ales sa gaseasca impreuna rezolvarea acestora.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )