Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministra Sanatatii: in Moldova nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ministra Sanatatii: in Moldova nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a declarat ca in Moldova nu a fost depistat niciun caz de infectare cu coronavirus. Ea a comunicat ca Moldova a primit teste din Germania atat pentru determinarea coronavirusului, cat si pentru confirmarea acestuia. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Frica de Coronavirus tine studentii acasa: lista universitatilor din Romania care nu mai tin cursuri

Mai multe universitati din Romania si-au suspendat cursurile in perioada urmatoare din cauza riscurilor infectiei cu coronavirus. Momentan, nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus pe teritoriul Romaniei, dar autoritatile au luat o atitudine preventiva, avand in vedere numarul romanilor aflati in carantina. Tot ca o consecinta a acestei realitati, mai multe universitati din .

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania si a facut apel la populatie sa ia informatii doar din surse oficiale. Orban a precizat ca, data fiind extinderea epidemiei in Italia, Romana trebuie sa intensifice masurile.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) miercuri pe tema noului coronavirus.

Ludovic Orban: Nu avem niciun caz de coronavirus in Romania

Nu e niciun caz de coronavirus diagnosticat in Romania, a declarat Ludovic Orban.

Cum sa (NU) transformam o tema de maxim interes intr-o isterie nationala. Studiu de caz: Coronavirus

Epidemia de coronavirus a ajuns in Europa, mai exact intr-o regiune din Italia unde sunt stabiliti aproximativ 200. 000 de romani. Acesta a fost si momentul in care subiectul a explodat in Romania. Dincolo de precautia si seriozitatea cu care trebuie sa tratam acest subiect, trebuie sa ne pastram calmul si sa separam adevarul de manipulare. Cu orice pret.

Alerta in Tenerife. Mii de persoane sunt afectate, dupa ce un medic italian a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Un medic italian care se afla in vacanta in Tenerife a reusit sa semene panica in intregul Arhipelag Canare, dupa ce a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Potrivit cotidianului La Reppublica, acesta incepuse sa se simta rau, astfel ca s-a prezentat la o clinica din apropierea hotelului in care era cazat. Dupa ce testele au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )