Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrii de Externe din statele membre UE se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Crimeea

Antena3 Antena3,
Ministrii de Externe din statele membre UE se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Crimeea

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Ucraina, pe fondul amenintarilor cu o interventie militara rusa, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Ministrii Apararii din statele NATO discuta, la Bruxelles, despre Afganistan si Ucraina.

Ministrii Apararii din tarile membre NATO se intalnesc la Bruxelles, pentru o reuniune de doua zile, pentru a discuta despre situatiile din Afganistan si Ucraina, conform Digi 24. Citeste si: Obama spera ca acordul cu Afganistanul va fi semnat in 2014 Tema principala este prezenta militarilor in Afganistan, in conditiile in care presedintele Statelor Unite, Barack Obama, ia in calcul retragerea totala a fortelor americane pana la sfarsitul acestui an. Si criza din Ucraina este pe agenda .

Ministrii Apararii din tarile membre NATO se reunesc la Bruxelles: Pe agenda se afla si criza din Ucraina

Ministrii Apararii din cadrul NATO se intalnesc la Bruxelles pentru o reuniune de doua zile, tema principala fiind prezenta militarilor americani in Afganistan. Presedintele Barack Obama ia in calcul.

Ministrii de Externe ai Frantei si Germaniei vin la Chisinau

Ministrii Afacerilor Externe ai Frantei si Germaniei, Laurent Fabius si Frank-Walter Steinmeier, vor efectua, luni o vizita comuna in Republica Moldova, la invitatia ministrului de Externe Natalia Gherman.

Pelicula 12 ani de sclavie va fi inclusa, din toamna, in programa scolara a liceelor publice din Statele Unite

Unul din filmele favorite la premiile Oscar, 12 ani de sclavie, a primit, deja, o distinctie de un alt gen. Pelicula va fi inclusa, din toamna, in programa scolara a liceelor publice din Statele Unite, e drept,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )