Libnet.ro
UNICEF

14:31

Ministrul Apararii, despre pensiile militarilor: Nu se taie venitul nimanui

B1 B1,
Ministrul Apararii, despre pensiile militarilor: Nu se taie venitul nimanui

Adrian Tutuianu, anunt-soc despre pensiile militarilor. Ministrul Apararii Nationale a declarat ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei,. continuă pe B1

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Orban, despre pensiile militarilor: Este o balbaiala inimaginabila. Bolojan: PSD a mintit prin omisiune

Liderii PNL au criticat luni intentia Guvernului de a plafona pensiile speciale, Ludovic orban declarand ca Executivul da dovada de o balbaiala inimaginabila, in vreme ce Ilie Bolojan ii acuza pe social-democrati ca au mintit prin omisiune, deoarece in campania electorala nu au vorbit despre acest subiect, transmite News. ro. Bolojan insa sustine ca ar trebui reduse cat mai mult categoriile celor care beneficiaza de pensii speciale.

Tariceanu, declaratie despre pensiile militarilor: E o anomalie. Pensiile ajung sa fie mai mari decat salariile

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa sedinta coalitiei de luni, ca in acest moment este necesara modificarea legii pensiilor speciale deoarece se ajunge la o anomalie in care pe.

Razboi intre premierul Tudose si Lia Olguta Vasilescu, pe pensiile militarilor. Miza: 5 miliarde de lei. De ce se teme ministrul Muncii |ANALIZA

La nivelul Executivului se pregateste o ordonanta de urgenta prin care pensiile din Politia, Armata si servicii secrete ar putea sa scada. in 2016, Romania a alocat 5,4 miliarde de lei pentru a plati pensiile militarilor.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Toate pensiile vor fi indexate cu rata inflatiei, nu cu cresterea salariilor

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri seara, la TVR, ca va fi introdusa o dispozitie legala prin care toate pensiile sa fie indexate cu rata inflatiei, pentru ca toti pensionarii sa beneficieze de un tratament egal.

Pensiile militarilor si politistilor se plafoneaza

Pensiile militarilor si politistilor se plafoneaza. Informatia apare in ordonanta de urgentacare va intra in vigore pe 15 septembrie si care urmeaza sa fie discutata in sedinta de gu.

Ministrul Apararii anunta ca elicopterele pentru inzestrarea armatei vor fi fabricate in Romania: Partenerii americani au fost de acord cu aceasta propunere

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca elicopterele de atac cu care va fi inzestrata Armata vor fi produse in Romania, in acest sens urmand sa se realizeze o societate mixta intre Bell Helicopter si o subsidiara a Romar.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a facut precizari privind achizitionarea elicopterelor de atac de catre Guvernul Tudose

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a explicat, la postul de televiziune Digi24, de ce Guvernul vrea sa achizitioneze elicoptere de atac.

Proiect: Pensiile militarilor nu mai pot depasi media salariului primit in anii de activitate

Pensiile din Ministerul Apararii Nationale si din Ministerul din Interne se vor plafona, potrivit proiectului ordonantei de urgenta care va intra maine in sedinta de Guvern.

Schimbarea modului de calcul pentru pensiile militarilor ar putea fi decisa joi

Actul normativ prin care se modifica modalitatea de calcul a pensiilor pentru angajatii Ministerului de Interne si Ministerului Apararii Nationale ar putea intra in discutia cabinetului Tudose in sedinta de Guvern de joi, fiind posibila de asemenea si discutarea Legii vaccinarii si a plafonarii indemnizatiilor de crestere a copilului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )