Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Economiei anunta inceperea productiei primelor masti in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Economiei anunta inceperea productiei primelor masti in Romania

Testul de productie a primelor masti sanitare in tara noastra a demarat duminica, iar in scurt timp se vor produce 150. 000 pe masti pe zi, urmand ca, din 15 aprilie, sa se ajunga la 500. 000 de bucati pe zi, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO A inceput productia primelor masti in Romania. Ministrul Economiei: Cu toate motoarele turate mergem inainte

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca duminica a inceput productia primelor masti de productie in Romania, iar in doua saptamani vom ajunge la productia a jumatate de milion de bucati pe zi.

Ministrul Economiei: A inceput productia primelor masti in Romania! Vom ajunge la 500.000 de bucati pe zi

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat in aceasta dimineata, printr-o postare pe o retea sociala, ca in Romania a inceput deja productia mastilor de protectie. Potrivit acestuia, din 15 aprilie ar trebui sa se ajunga la 500. 000 de bucati pe zi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, in sedinta de Guvern, ca incepe productia autohtona de masti de protectie si de combinezoane. Popescu a precizat ca prima linie de productie este.

Ministrul Economiei: Toate companiile din industria auto s-au reunit si doresc sa produca in tara ventilatoare mecanice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca producatorii din industria auto din Romania au format un grup care lucreaza pentru implementarea unui proiect privind productia in Romania de ventilatoare mecanice necesare sistemului sanitar romanesc, dar si ca zeci de companii locale se arata interesate de productia de materiale strategice necesare prevenirii, combaterii si tratarii Covid-19.

CORONAVIRUS |Ministrul Economiei: Companiile din industria auto doresc producerea in tara a ventilatoare mecanice

Exista posibilitatea ca in Romania sa se produca in curand ventilatoare mecanice necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus, a afirmat sambata ministrul Economiei, Virgil Popescu, intr-o.

Virgil Popescu: A inceput productia primelor masti in Romania

Ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu, a anuntat ca astazi n. n. duminica) a inceput productia primelor masti de protectie in Romania. Potrivit ministrului, au fost instalate utilajele si a fost facut testul de productie. Vezi cine produce si cate masti vor fi facute zilnic.

Start-Up Nation. Ministrul Economiei: Am semnat ordinul care va permite startup-urilor sa suspende implementarea proiectelor cu ajutorul certificatelor CSU

Firmele care s-au calificat la finantarile de maximum 200. 000 d elei fiecare prin programul Start-Up Nation 2018-2019 vor putea sa suspende implementarea planurilor de afaceri folosind noile certificate pentru situatie de urgenta CSU), pe care le va emite Ministerul Economiei, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, ministrul Virgil Popescu.

Ministrul Finantelor anunta ca deficitul bugetar ar putea trece de 5% din PIB in 2020

Romania isi poate acoperi necesarul de finantare pentru o perioada de cinci luni, insa pandemia de coronavirus afecteaza in mod semnificativ veniturile iar deficitul bugetar pe 2020 ar putea depasi 5% din produsul intern brut, a declarat luni ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru Reuters.

Ministrul Finantelor anunta ca deficitul bugetar ar putea trece de 5% din PIB in 2020 F.F.

Romania isi poate acoperi necesarul de finantare pentru o perioada de cinci luni, insa pandemia de coronavirus afecteaza in mod semnificativ veniturile iar deficitul bugetar pe 2020 ar putea depasi 5% din produsul intern brut, a declarat luni ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )