Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul Finantelor, despre programul PNL de guvernare: Vor scadea salariile

B1 B1,
Ministrul Finantelor, despre programul PNL de guvernare: Vor scadea salariile

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, sustine ca masurile pe care le propune PNL ar duce la scaderea salariilor mici si medii si la cresterea salariilor mari. El a precizat, intr-o interventie la Romania TV,. continuă pe B1

PNL isi lanseaza programul de guvernare: ii invitam pe toti cei care vor sa ni se alature intr-o noua majoritate

Co-presedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu au lansat, sambata, Programul de guvernare al PNL. Cu ocazia lansarii Programului de guvernare elaborat sub coordonarea premierului din umbra al PNL, Catalin.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii despre Codul Fiscal, modificarile radicale de taxe si impozite si despre relatia cu FMI vineri de la 12.00

Care sint sansele ca propunerea guvernului pentru un Cod Fiscal schimbat radical sa intre in vigoare de anul viitor? Care sint calculele din spatele modificarilor propuse? Ce spatiu de manevra are Romania in contextul acordurilor cu Comisia Europeana si FMI? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii HotNews. ro vineri, de la ora 12. 00, despre aceste teme, dar si despre nivelul redeventelor si activitatea ANAF.

LIVE VIDEO TEXT Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii despre Codul Fiscal, modificarile radicale de taxe si impozite si despre relatia cu FMI

Care sint sansele ca propunerea guvernului pentru un Cod Fiscal schimbat radical sa intre in vigoare de anul viitor? Care sint calculele din spatele modificarilor propuse? Ce spatiu de manevra are Romania in contextul acordurilor cu Comisia Europeana si FMI? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, discuta online cu cititorii HotNews. ro, despre aceste teme, dar si despre nivelul redeventelor si activitatea ANAF. Puneti intrebarile in formularul de comentarii de la finalul articolului.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: Cred ca UE a gresit introducind si Romania pe lista tarilor cu dezechilibre macro / Veniturile suplimentare obtinute de ANAF in primele 2 luni din 2015 au depasit cu suma de 1 miliard de lei previziunile bugetare

Care sint sansele ca propunerea guvernului pentru un Cod Fiscal schimbat radical sa intre in vigoare de anul viitor? Care sint calculele din spatele modificarilor propuse? Ce spatiu de manevra are Romania in contextul acordurilor cu Comisia Europeana si FMI? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a discutat online cu cititorii HotNews. ro, despre aceste teme, dar si despre nivelul redeventelor si activitatea ANAF. Nota redactiei: Ministrul Darius Valcov va raspunde luni, 2 martie, la intrebarile ramase fara raspuns astazi.

Ministrul Finantelor: Vrem sa scadem TVA-ul si accizele din 2015, prin ordonanta de urgenta

Guvernul nu vrea sa mai astepte intrarea in vigoare a noului Cod Fiscal pentru a reduce TVA-ul si accizele. Ministrul Finantelor a declarat ca TVA-ul lsi accizele ar putea fi scazute din 2015, prin ordonanta.

Gabriela Firea: Programul de guvernare al PNL e total lipsit de credibilitate

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat PSD), Gabriela Firea, a declarat sambata ca programul de guvernare prezentat de liberali este total lipsit de credibilitate. Cei din PNL au lansat.

Cum arata programul de guvernare al PNL: reducerea TVA la 19%, taxa pe stalp si acciza la carburanti eliminate, CAS de 16%

Partidul National Liberal a lansat, sambata, programul de guvernare prin care isi propune crearea unei noi majoritati parlamentare si debarcarea Guvernului Ponta. Printre masurile prezentate de premierul propus al formatiunii, Catalin Predoiu, se.

Reactia PSD dupa ce PNL si-a lansat programul de guvernare: O fituica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu sustine ca programul de guvernare al PNL este o simpla fituica lipsita de credibilitate, din moment ce Catalin Predoiu a contrasemnat in calitate de ministru al.

Reactia PSD dupa ce PNL si-a lansat programul de guvernare: O fituica, baliverne

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu sustine ca programul de guvernare al PNL este o simpla fituica lipsita de credibilitate, din moment ce Catalin Predoiu a contrasemnat in calitate de ministru al.

PNL isi lanseaza programul de guvernare

Partidul National Liberal isi va prezenta astazi, spre dezbatere publica si interna, programul de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )