Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Gratiela Gavrilescu, audiat la DNA in dosarul privind elaborarea OUG 13/2017 de modificare a codurilor penale

Adevărul Adevărul,
Ministrul Gratiela Gavrilescu, audiat la DNA in dosarul privind elaborarea OUG 13/2017 de modificare a codurilor penale

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a venit miercuri la DNA, fiind citata pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare OUG 13 privind modificarea codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Ministrul Gratiela Gavrilescu, audiata la DNA in dosarul privind elaborarea OUG 13

Ministrul petnru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a venit miercuri la DNA, fiind citata petnru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare OUG 13 privind modificarea codurilor penale,.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca n-a primit din partea procurorilor nicio citatie in dosarul privind OUG 13

Fostul ministru al Justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat, miercuri, la Slatina, ca el nu a primit nicio citatie de la DNA pentru a fi audiat in dosarul privind Ordonanta de Urgenta 13, care a generat uriasele proteste de strada.

Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a fost audiata la DNA, in calitate de martor, in dosarul OUG 13

Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a ajuns, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde urmeaza sa fie audiata de procurori.

Audiere-soc la DNA: Gratiela Gavrilescu, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, martor in dosarul privind OUG 13 (VIDEO)

15Gratiela Gravrilescu a iesit de la DNA dupa aproximativ doua ore. Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul a refuzat sa le dea jurnalistilor detalii despre audierea sa. Ce.

PSD, reactie ACIDA dupa audierea Gratielei Gavrilescu la DNA

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu nu a putut stapani reactia si a facut o declaratie dura dupa ce ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul Gratiela Gavrilescu a fost citata ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )