Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora: E foarte important sa avem procurori sefi care sa inceapa o reforma

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora: E foarte important sa avem procurori sefi care sa inceapa o reforma

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca este foarte important ca procurorii din functii de conducere sa fie numiti pe post, pentru a incepe o reforma in Ministerul Public. continuă pe Antena3

EVALUARE NATIONALA 2020. Anunt de ultima ora facut de ministrul Educatiei inainte de vacanta de iarna

Examenul de evaluare nationala de anul viitor nu va fi diferit fata de cel din 2019, sustine ministrul Educatiei.

UPDATE Ministrul Justitiei asteapta candidatii pentru sefia marilor parchete. Luni, ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Luni, 23 decembrie, este ultima zi in care procurorii isi pot depune candidaturile pentru a prelua conducerea unuia dintre cele trei mari parchete pentru care ministrul Justitiei a declansat procedura de selectie: DNA, DIICOT si Parchetul General. Fostul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, este singurul candidat ce si-a depus candidatura, acesta candidand atat pentru un nou mandat in fruntea DIICOT, dar si pentru postul de Procuror General.

Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America. Ce face artista in SUA, la 82 de ani. Putini ar tine pasul

Maria Ciobanu, cunoscuta drept Ciocarlia muzicii populare, a dat Romania pe America pentru a fi mai aproape de copiii ei. De acolo vin acum vesti de ultima ora. Ce face artista in SUA? Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America De cativa ani, Maria Ciobanu a pus Romania pe locul doi, hotarand sa se .

-10 grade Celsius de Craciun. ANM a facut acum anuntul de ultima ora despre cum va fi vremea de Sarbatori

Meteorologii au anuntat -10 grade Celsius de Craciun. ANM a facut acum anuntul de ultima ora despre cum va fi vremea de Sarbatori. -10 grade Celsius de Craciun. Anuntul ANM despre cum va fi vremea de Sarbatori Meteorologii au anuntat, in urma cu cateva zile, ca temperaturile vor fi extrem de ridicate in urmatoarea perioada.

PENSII 2020. Cine va putea sa cumuleze pensia cu salariul? Anunt de ultima ora de la premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca de anul viitor nu se va mai putea cumula pensia cu salariul incasat de la stat, cu cateva exceptii.

Decizie de ultima ora luata de ministrul de Interne! Sefii Jandarmeriei, schimbati din functie

Generalul Constantin Florea si colonelul Grigore Ciausescu au fost schimbati de la sefia Jandarmeriei Romane, dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a decis sa le inceteze imputernicirile in functii. in locul lor au fost numiti colonelul Bogdan Enescu si colonelul Ionut Cimpanu.

Anuntul de ultima ora al meteorologilor: 17 judete intra sub cod galben de viscol si zapada

In perioada 23 decembrie, ora 10:30 26 decembrie, ora 20:00, sunt asteptate ploi in general moderate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii. Metereologii anunta cod galben de viscol si zapada pentru zona montana din 17 judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )