Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei cere demisia sefului ANP, dupa scandalul cartilor publicate din penitenciare

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei cere demisia sefului ANP, dupa scandalul cartilor publicate din penitenciare

Ministrul Justitiei cere demisia sefului Autoritatii Nationale a Penitenciarelor, Catalin Bejan, in urma scandalului cu reducerea pedepselor pentru cei care au scris carti in spatele gratiilor. Nu este. continuă pe Antena3

Ministrul Pruna i-a cerut demisia sefului Penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat joi ca i-a cerut demisia directorului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Catalin Bejan, dar acesta a refuzat.

Ministrul Justitiei, despre seful de la Penitenciare: I-am cerut demisiasi domnia sa mi-a spus ca nu intelege sa isi dea demisia

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, i-a cerut demisia directorului Administratiei Nationale a Pentenciarelor ANP), Catalin Bejan, inca de acum o luna, insa acesta din urma a refuzat. Pruna a mai precizat ca Robert Cazanciuc a considerat ca activitatea de anul trecut a lui Bejan a fost una exceptionala.

Asociatia Victimelor Mineriadelor cere demisia ministrului Justitiei: Nu respecta drepturile cetatenesti

Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania va organiza un protest, luni, in fata Ministerului Justitiei pentru a cere demisia Ralucai Pruna. Membrii Asociatiei considera ca Pruna nu respecta drepturile cetatenesti pe care este obligata sa le apere, din pozitia pe care o are in actualul Guvern.

Ministrul Justitiei anunta ca s-a grabit cu cererea de demitere a sefului penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, joi, ca este irelevant daca l-ar putea schimba din functie pe directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Catalin Bejan, deoarece in locul acestuia ar veni tot cineva din acest sistem, cu privire la care are indoieli foarte mari, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei, despre alegerea unui nou procuror general:Un concurs nu va fi. Eu nu dau concursuri si nu le dau teste procurorilor

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat joi ca a avut o discutie informala cu membrii Sectiei de procurori ai Consiliului Superior al Magistraturii, stabilind ca procedura pentru numirea unui procuror general trebuie declansata cu celeritate. Mai mult, aceasta a precizat ca nu va declansa o procedura comuna pentru numirea conducerii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Parchetului General.

Ministrul Justitiei discuta joi cu membrii CSM despre desemnarea noului procuror general

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat miercuri ca urmeaza sa discute cu reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pentru declansarea procedurilor de desemnare a unui nou procuror general.

Dacian Ciolos: Nu este lansata nicio procedura formala impotriva lui Tiberiu Nitu, ministrul Justitiei analizeaza care sunt conditiile in care poate fi revocat procurorul general

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni seara, la Palatul Victoria, ca nu a fost lansata in acest moment nicio procedura formala de revocare a procurorului general Tiberiu Nitu si ca i-a cerut ministrului Justitiei sa analizeze care sunt, conform legislatiei, conditiile in care acesta poate fi revocat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )