Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Justitiei, scrisoare catre toti magistratii din Romania. Catalin Predoiu le-a adresat 4 intrebari esentiale pentru viitorul sistemului judiciar

B1 B1,
Ministrul Justitiei, scrisoare catre toti magistratii din Romania. Catalin Predoiu le-a adresat 4 intrebari esentiale pentru viitorul sistemului judiciar

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a trimis o scrisoare catre toate parchetele si instantele din tara, prin care ii consulta pe magistrati pe patru teme importante, si anume pensionarea anticipata a. continuă pe B1

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Sectia Speciala, judecata de magistrati. Ministrul Justitiei consulta breasla in principalele probleme ale Justitiei

Ministrul Justitiei a demarat o consultare rapida a tuturor magistratilor din tara cu privire la teme importante, precum existenta Sectiei Speciale sau pensionarea anticipata a judecatorilor si procurorilor.

Ministrul Justitiei a votat la Liceul Madgearu din Capitala. Predoiu: E un drept pentru care romanii au facut mari sacrificii, unii dintre semenii nostri si-au dat chiar viata

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a afirmat, duminica, la o sectie de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitala, ca a votat cu gandul la cetateni, dar si la modernizarea statului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ministrul Justitiei: Acum 30 de ani romanii au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu a votat, duminica, pentru o Romanie europeana:Acum 30 de ani romanii au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber. Fiecare vot e important pentru o Romanie europeana, pentru o tara in care normalitatea e la ea acasa, a declarat Predoiu.

Premierul Orban, consultari cu Asociatia Comunelor din Romania: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor catre comunitatile locale

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, luni,cu reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania. Principalele teme de discutie au vizatactivitatea administratiei publice locale. in perspectiva.

Peste 100.000 de copii si varstnici din Romania au apa calda dupa donatiile Ariston

Aproape 112. 000 de persoane din Romania au capatat acces la apa calda si caldura dupa ce producatorul italian de centrale termice si boilere electrice a donat peste 1. 000 de echipamente de incalzire a apei catre 620 de institutii de invatamant, camine.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2608 seconds )