Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ministrul Muncii vrea somaj tehnic pentru angajatii sanatosi trimisi acasa din cauza focarelor de coronavirus

B1 B1,
Ministrul Muncii vrea somaj tehnic pentru angajatii sanatosi trimisi acasa din cauza focarelor de coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza sa propunaacordarea somajului tehnic pentru angajatii sanatosi, pe care companiile ii trimit acasa pentru ca sunt nevoite sa. continuă pe B1

Ministerul Muncii confirma ca e o problema cu persoanele care au fost in somaj tehnic si contributia la pensie. Expertii IT lucreaza la upgradarea aplicatiei

Desi contributiile s-au platit pentru cei care au fost in somaj tehnic, la Casa de Pensii multe persoane apar ca nu au cotizat in acea perioada. Informatia a fost confirmata de Ministerul Muncii, pentru HotNews. ro, dupa ce am scris saptamana trecuta. Conform institutiei, aspectele sesizate au fost deja preluate de expertii IT ai Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) in vederea upgradarii aplicatiei pentru a prelua corespunzator datele din declaratia D112.

Infectarea cu coronavirus a zeci de angajati de la doua mari firme din Braila schimba legislatia muncii

Ministrul Violeta Alexandru va propune in urmatoarea sedinta de Guvern acordarea somajului tehnic pentru angajatii sanatosi, dar care sunt trimisi acasa, in conditiile in care compania se inchide dupa izbucnirea unui focar de COVID-19.

Angajatii firmelor inchise din cauza cazurilor de Covid ar putea primi banii din somaj tehnic

Angajatii firmelor inchise de autoritati din cauza cazurilor de Covid ar putea primi bani de la stat, din fondurile destinate somajului tehnic, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Labirintul institutiilor de stat pe care trebuie sa-l parcurga angajatii trimisi in somaj tehnic ca sa-si recapete dreptul la servicii medicale

Angajatii trimisi in somaj tehnic sunt plimbati de la o institutie la alta pentru a-si recapata dreptul la servicii medicale, existand probleme similare si in cazul contributiilor la sistemul public de pensii.

Ce se intampla, de fapt, cu zilele de concediu daca esti in somaj tehnic

Sute de mii de romani au intrat, in urma pandemiei de coronavirus, in somaj tehnic. Dupa ce au primit foarte multe plangeri, cei de la Inspectia Muncii au decis sa explice tuturor ce se intampla in acest caz cu zilele de concediu. Romanii in somaj tehnic au nelamuriri cu privire la concediul de odihna in .

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre masurile populiste ale PSD: Bugetul public nu este nelimitat si baniise cheltuie pe principii corecte

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, arata, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, ca modificarea PSD la Ordonanta prin care Ministerul Sanatatii acorda un.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt pentru elevi. Se ia in calcul si o astfel de varianta

Tabletele si laptopurile vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologie, pentru a putea participa la orele on-line, pana pe 10 septembrie, a anuntat, miercuri, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )