Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Nicolae Banicioiu a anuntat ca se retrage din Biroul Permanent al PSD Bucuresti: Nu doresc sa fac parte din echipa domnului Robert Negoita

B1 B1,
Ministrul Nicolae Banicioiu a anuntat ca se retrage din Biroul Permanent al PSD Bucuresti: Nu doresc sa fac parte din echipa domnului Robert Negoita

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a anuntat, miercuri, ca se retrage din Biroul Permanent al PSD Bucuresti. Presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, primar al sectorului 3, a convocat o sedinta la. continuă pe B1

Nicolae Banicioiu si-a dat demisia din functia de presedinte PSD Sector 4. Negoita i-a propus functia de presedinte executiv, dar a refuzat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a demisionat de la conducerea PSD Sector 4 si din Biroul Permanent al PSD Bucuresti, refuzand oferta lui Robert Negoita de a prelua functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti, au declarat surse din PSD Bucuresti pentru Adevarul.

Nicolae Banicioiu si-a dat demisia de la conducerea PSD sector 4

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a confirmat, pentru Agerpres, ca si-a dat demisia de la conducerea filialei PSD Sector 4, declarand ca nu doreste sa faca parte din echipa lui Robert Negoita, presedintele organizatiei PSD Bucuresti si cel care a anuntat ca vrea sa candideze la sefia partidului.

Michael Flatley, creatorul Lord of the Dance, se va retrage din activitate dupa debutul pe Broadway

Michael Flatley, creatorul spectacolelor Lord of the Dance, se va retrage din activitate, dupa debutul pe Broadway care va avea loc la sfarsitul acestui an. Flatley, in varsta de 57 de ani, va avea o aparitie.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, care anuntase ca va candida pentru sefia PSD, a anuntat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, ca renunta la candidatura si ca-l va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta pozitie. Proaspatul lider al PSD Bucuresti, anuntase marti ca va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta.

Lars Christensen se retrage din Consiliul de Administratie al Saxo Bank

Cofondatorul si co-CEO-ul Lars Seier Christensen a decis sa se retraga din consiliul de administratie al Saxo Bank, ramanand insa actionar, potrivit unui comunicat remis redactiei. Cofondatorul Kim Fournais va continua ca unic CEO.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )