Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul rus de Externe: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie

Antena3 Antena3,
Ministrul rus de Externe: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie

Statele Unite si Rusia au convenit sa ajute Ucraina sa puna in aplicare acordurile semnate la Kiev pe 21 februarie, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea pe care a avut-o cu. continuă pe Antena3

UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile ...

UPDATE: Statele Unite si Rusia au convenit sa ajute Ucraina sa puna in aplicare acordurile semnate la Kiev pe 21 februarie, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea pe care a avut-o cu secretarul de Stat american John Kerry, conform Mediafax. Am convenit ca este necesar sa ii ajutam pe ucraineni sa puna in aplicare acordurile din 21 februarie, a declarat Lavrov la Paris. Fosta Administratie prorusa de la Kiev si liderii proeuropeni au semnat pe 21 februarie .

Ministrul rus de externe: Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov sustine ca Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti. Lavrov insista ca militari rusi parte a Flotei Marii Negre sunt in pozitiile lor normale.

Secretarul general al ONU se va intalni cu ministrul rus de Externe pe fondul agravarii situatiei din Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, se va intalni, luni, la Geneva, cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, pe fondul agravarii situatiei din Ucraina, relateaza AFP. Serveghei Lavrov si Ban Ki-moon vor.

SUA ar putea ajuta Ucraina cu 1 mld. de dolari

Mai multi oficiali ai Congresului american dornici sa sustina Kievul in fata Moscovei si-au exprimat intentia, luni, de a adopta rapid masuri de ajutor economic pentru Ucraina, care ar putea include garantarea unui imprumut de un miliard de dolari,.

SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina.

Statele Unite nu au ajuns la un acord cu Rusia pentru depasirea crizei din Ucraina, declara un oficial de rang inalt de la Departamentul de Stat, contrazicandu-l pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie Nu s-a ajuns la niciun acord si nu se va ajunge niciodata fara o implicare directa a Guvernului ucrainean, a afirmat oficialul american.

SUA nu vor trimite trupe in Ucraina. John Kerry se va deplasa marti la Kiev

Statele Unite nu intentioneaza sa trimita trupe in Ucraina, a declarat, luni, un oficial al administratiei americane pentru agentia de presa rusa RIA Novosti, citata de Agerpres. Ne concentram acum pe.

UE va ajuta Ucraina sa isi plateasca DATORIILE pentru gazele livrate de Gazprom

Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca datoriile pentru gazele livrate de Gazprom si europenii nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta aprovizionarii cu gaze intrucat Moscova are nevoie de.

UE va ajuta Ucraina sa-si plateasca datoriile pentru gazele Gazprom

Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca datoriile pentru gazele livrate de Gazprom, iar europenii nu trebuie sa fie ingrijorati de aprovizionarea cu gaze, deoarece Moscova are nevoie de bani, este de parere Gunther Oettinger, comisarul european pentru Energie, citat de AFP.

SUA: Rusia sa negocieze cu Ucraina!.

Secretarul de Stat american, John Kerry, i-a cerut ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, discutii directe intre Rusia si Ucraina pentru depasirea crizei din Crimeea, anunta un diplomat american, citat de AFP, anunta Mediafax. John Kerry s-a intalnit cu Serghei Lavrov cu ocazia reuniunii de la Palatul Elysee, sediul Presedintiei Frantei, pe tema crizei din Liban.

UPDATE. Serghei Lavrov s-a intalnit cu ministrul de Externe al Ucrainei.

UPDATE: Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, s-a intalnit miercuri, la Paris, cu omologul sau ucrainean, Andrei Descita, anunta surse oficiale citate de AFP. --- Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a refuzat sa aiba o intrevedere cu omologul sau ucrainean, Andrei Descita, la Paris, anunta ambasada Ucrainei, citata de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )