Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul rus de externe: Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti

Hotnews Hotnews,
 Ministrul rus de externe: Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov sustine ca Rusia nu poate cere trupelor de auto-aparare din Crimeea sa se retraga in baze pentru ca ele nu fac parte din fortele rusesti. Lavrov insista ca militari rusi parte a Flotei Marii Negre sunt in pozitiile lor normale. continuă pe Hotnews

Ministrul rus de Externe: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie

Statele Unite si Rusia au convenit sa ajute Ucraina sa puna in aplicare acordurile semnate la Kiev pe 21 februarie, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea pe care a avut-o cu.

Rusia poate sa aiba LEGAL in Crimeea peste 25.000 de militari. Un oficial rus vorbeste despre acordul semnat cu Ucraina

Tratatul dintre Rusia si Ucraina privind stationarea Flotei ruse a Marii Negre in Crimeea prevede ca Moscova poate avea pana la 25. 000 de militari in aceasta zona, au replicat reprezentanti rusi la.

Secretarul general al ONU se va intalni cu ministrul rus de Externe pe fondul agravarii situatiei din Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, se va intalni, luni, la Geneva, cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, pe fondul agravarii situatiei din Ucraina, relateaza AFP. Serveghei Lavrov si Ban Ki-moon vor.

Adjunctul ministrului rus de Externe: Rusia nu vrea razboi cu Ucraina

Rusia nu vrea razboi cu Ucraina si aprobarea de catre Parlamentul rus a unei interventii militare in Ucraina are ca scop sa demonstreze intentiile serioase ale Kremlinului, afirma adjunctul ministrului rus de.

Ministrul polonez de Externe: Rusia va trebui sa suporte grave consecinte pentru interventia in Ucraina

Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, a aprecizat, luni, ca Rusia va avea de suportat grave consecinte pentur interventia militara din Ucraina, relateaza AFP. Stim ca, la cei lacomi, pofta vine.

UPDATE. Serghei Lavrov s-a intalnit cu ministrul de Externe al Ucrainei.

UPDATE: Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, s-a intalnit miercuri, la Paris, cu omologul sau ucrainean, Andrei Descita, anunta surse oficiale citate de AFP. --- Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a refuzat sa aiba o intrevedere cu omologul sau ucrainean, Andrei Descita, la Paris, anunta ambasada Ucrainei, citata de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor .

Oficiali rusi: Rusia poate trimite pana la 25.000 de militari in Crimeea, potrivit tratatului cu Ucraina

Oficialii rusi raspund acuzatiilor aduse de occidentali in cazul situatiei din Ucraina si spun ca tatatul dintre Rusia si Ucraina privind stationarea Flotei ruse a Marii Negre in Crimeea prevede ca Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )