Libnet.ro
UNICEF

22:30

MINISTRUL SANATATII: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial! 10.000 de doze din Austria vor intra in tara(VIDEO)

B1 B1,
MINISTRUL SANATATII: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial! 10.000 de doze din Austria vor intra in tara(VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. Astfel, in maximum doua saptamani urmeaza sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Au. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. 10.000 de doze din Austria vor intra in tara in maximum doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului, ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial, urmand ca in maximum doua saptamani sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Austria. Sorina Pintea a adaugat ca, dupa cele 10. 000 de doze din Austria echivalentul a 50 de kilograme), urmeaza sa mai ajunga in Romania inca 100 de kilograme de imunoglobulina, din Italia si Statele Unite.

Ministrul Sanatatii: Problema imunoglobulinei este rezolvata partial, pentru cel mult trei luni

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca problema imunoglobulinei este rezolvata partial, pentru cel mult trei luni, iar primele 10. 000 de doze vor fi trimise de catre Austria si vor fi primite.

Ministrul Sanatatii, reactie la amenintarile cu greva generala ale SANITAS: Veniturile nete cresc. Se pot acorda sporuri si din veniturile proprii ale spitalelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a reactionat dupa ce liderii SANITAS au anuntat ca se pregatesc de greva generala, nemultumiti de aplicarea sporurilor. Detalii AICI) Sorina Pintea a declarat ca statul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )