Libnet.ro
UNICEF

21:31

Ministrul Transporturilor anunta procedurile care trebuie indeplinite de autoritati si CFR pentru ca muncitorii romani sa ajunga in Austria cu trenul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Transporturilor anunta procedurile care trebuie indeplinite de autoritati si CFR pentru ca muncitorii romani sa ajunga in Austria cu trenul

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Afacerilor Europene din Austria, Karoline Edtstadler, au agreat realizarea cat de curand posibil a cadrului procedural pentru transportul ingrijitorilor sociali pe un coridor feroviar Romania-Austria. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Transporturilor, despre plecarea unor muncitori romani cu trenul spre Austria: Au cerut peste 15.000 de romani. Trebuie sa stabilim reguli clare de deplasare

Peste 15. 000 de romani ar urma sa plece in Austria cu un tren special, pentru a avea grija de batrani, iar ministrul austriac pentru Afaceri Europene declara recent ca exista deja un acord intre Romania si Austria in acest sens. Ministrul roman al Transporturilor anunta ca va discuta luni cu oficialul austriac. Trebuie stabilite reguli clare. Vorbim de un tren special, pentru care nu se pune problema sa se emita bilete.

Ministrul Transporturilor, despre coridorul feroviarpentru ingrijitoarele romance care pleaca in Austria: Daca suntem in stare de urgenta si sub reglementarile ordonantelormilitare trebuie sa stim cine se ocupa de recrutarea fortei de munca (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a facut, duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Controverse, cu Andrei Badin, o serie de precizari referitoare la trenurile speciale pe ruta.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate santierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

Ministrul Lucian Bode a declarat, duminica seara, ca pe santierele din Romania s-a lucrat pe toata p.

Ministrul Agriculturii anunta ca peste criza de coronavirus se suprapune o seceta extrema

Peste criza COVID-19 se suprapune o seceta cumplita si extrema, cum nu a mai fost de multi ani, si exista pericolul compromiterii culturilor de toamna, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Sanatatii anunta ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor, intrucat au vazut din experienta Frantei, care a deschis partial scolile ca primele semne nu sunt incurajatoare.

Zodiile pe care trebuie sa le ai langa tine in aceasta perioada grea! Berbecul iti va aduce tot timpul zambetul pe buze!

Afla care dintre zodiile de mai jos sunt considerati cei mai buni prieteni si care dintre acestia iti vor ridica mereu moralul!.

Ghid complet |Care-s regulile pe care trebuie sa le respecti cand te intorci la munca

Comisia Europeana a publicat un ghid complet pentru perioada de dupa criza, in care vor fi relaxate restrictiile si te vei putea intoarce la munca. Specialistii sustin ca trebuie sa ne.

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )