Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate santierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate santierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

Ministrul Lucian Bode a declarat, duminica seara, ca pe santierele din Romania s-a lucrat pe toata p. continuă pe România Liberă

Lucian Bode a verificat stadiului lucrarilor pe santierul centurii de sud a municipiului Timisoara

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a verificat, vineri, stadiului lucrarilor pe santierul centurii de sud a municipiului Timisoara. Accelerarea marilor proiecte de investitii in infrastructura de transport va determina revigorarea economiei nationale in perioada imediat urmatoare, a declarat ministrul, care a cerut din nou antreprenorilor sa tina santierele deschise.

Ministrul Transporturilor, despre coridorul feroviarpentru ingrijitoarele romance care pleaca in Austria: Daca suntem in stare de urgenta si sub reglementarile ordonantelormilitare trebuie sa stim cine se ocupa de recrutarea fortei de munca (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a facut, duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Controverse, cu Andrei Badin, o serie de precizari referitoare la trenurile speciale pe ruta.

Contradictii privind plecarea romanilor la munca in Austria. Oficialii austrieci au programat trenurile, Bode neaga orice intelegere

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Timisoara, ca nu exista niciun document oficial din partea statului austriac care sa solicite transportul muncitorilor cu trenul, desi oficialii austrieci au anuntat deja calendarul plecarilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )