Libnet.ro
UNICEF

16:15

As minti daca as spune ca nu ne afecteaza situatia prin care trece Elena Udrea. Cine spune asta

Antena3 Antena3,
As minti daca as spune ca nu ne afecteaza situatia prin care trece Elena Udrea. Cine spune asta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, spune ca PMP este afectat de situatia prin care trece Elena Udrea, speranta sa fiind aceea ca in instanta se va afla adevarul, potrivit. continuă pe Antena3

Cum afecteaza dosarele Elenei Udrea partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, spune ca PMP este afectat de situatia prin care trece Elena Udrea, speranta sa fiind aceea ca in instanta se va afla adevarul, potrivit Mediafax.

Ciprul a semnat un acord militar cu Rusia prin care acorda acces in porturi navelor ruse de razboi

Ciprul a semnat miercuri un acord militar cu Rusia prin care navele rusesti de razboi primesc acces in porturile acestui stat membru al Uniunii Europene UE) ce gazduieste deja baze militare britanice, in contextul celei mai grave crize dintre Occident.

Pericolele detoxifierii: la ce pot duce socurile prin care trece organismul

Tot mai multe persoane cred ca daca fac doua cure de detoxifiere pe an sunt mai sanatoase. Medicii nu recomanda astfel de socuri care sunt date organismului, mai ales ca acesta are propriile metode pentru a elimina toxinele.

Segmentul operational si creditarea, factorii prin care BT isi va mentine profitabilitatea

Nu exista o singura solutie pentru mentinerea rezultatelor financiare, spune Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania TLV), in conditiile in care analistii considera ca banca va avea o provocare in sustinerea profitabilitatii, dupa ce, in 2014 a raportat un profit net de 448,1 milioane lei 101 milioane euro), in crestere cu 19,5% fata de 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )