Libnet.ro
UNICEF

23:15

Minunea lui Dan Voiculescu a tinut doar trei zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Minunea lui Dan Voiculescu a tinut doar trei zile

Curtea de Apel Bucuresti va da astazi decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul ICA - Dan Voiculescu, in cifre: 2.073 zile de judecata, 67 ani de inchisoare

073 de zile au trecut de la inceputul procesului ICA - Dan Voiculescu, timp in care dosarul a trecut pe la trei instante de judecata, plimbat de mai multe ori intre ele in urma celor doua demisii din Senat ale lui Voiculescu. Dosarul ICA, pe langa sentinta finala si condamnarea cumulata de 67 de ani de inchisoare pentru tot lotul, lasa in urma o serie de cifre si statistici pe care HotNews. ro vi le prezinta in articolul urmator.

LIVE TEXT Monitorizare Antena 3: Cum se vede ziua cea mai importanta a lui Dan Voiculescu la televiziunea pe care a fondat-o. Manipularea de manual cu Telepatia

Sentinta asteptata vineri in dosarul de coruptie Dan Voiculescu - ICA este principalul subiect al zilei la Antena 3, postul TV fondat de omul de afaceri. Antena 3 a prezentat in ultimele saptamani asa-zise dovezi si dezvaluiri potrivit carora dosarul Voiculescu e unul politic, tinta fiind eliminarea lui Voiculescu din viata publica. In ciuda atacurilor repetate la magistrati, Antena 3 nu a primit nici o sanctiune de la CNA in aceasta perioada. ------------------------Ora 11. 47: E incredibil cum toti ziaristii Antena 3 - multi dintre ei greu de banuit de lipsa de inteligenta - perpetueaza dezinformarea lansata de Dan Voiculescu, care denumeste dosarul Telepatia. HotNews. ro a explicat in ce consta manipularea lansata de Voiculescu si aparatorii saiOra 11. 45: Continua demonizarea expertului DNA care a stabilit valoarea prejudiciului. Este una dintre principalele tinte ale Antenei 3 in ultimele saptamaniOra 11. 26: Val Valcu, invitat la A3: De ce in dosarul Flota ai acceptat doi experti si in dosarul Voiculescu doar unul? De aceea vor persista indoieli asupra justitieiOra 11. 10: Voiculescu, postare noua pe blog: Am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalistOra 10. 56: O dovada de empatie cu ziaristii HotNews. ro de la cititorul Lambda: Cineva nu a fost cuminte si e pedepsit sa se uite azi toata ziua la A3 :)Ora 10. 35: Burtierele la declaratiile lui Voiculescu: Mi-am asumat o lupta. La onoare, demnitate si curaj nu renuntHotNews. ro va prezinta o monitorizare a Antenei 3 pe parcursul intregii zile.

Pensionarii trasi in istanta de Dan Voiculescu, reprezentati de avocati din oficiu: Fondatorul PC, acompaniat de bodyguarzi si purtatori de cuvant (VIDEO)

Nu doar pentru Dan Voiculescu urmeaza zile pline de emotii. Fondatorul PC a tras dupa el, in dosarul ICA, mai multi oameni, care nu sunt persoane publice. Oameni in varsta, care, dupa cum spune chiar.

Pensionarii trasi in instanta de Dan Voiculescu, reprezentati de avocati din oficiu: Fondatorul PC, acompaniat de bodyguarzi si purtatori de cuvant (VIDEO)

Nu doar pentru Dan Voiculescu urmeaza zile pline de emotii. Fondatorul PC a tras dupa el, in dosarul ICA, mai multi oameni, care nu sunt persoane publice. Oameni in varsta, care, dupa cum spune chiar.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu comentez sentinte. O tara libera poate exista doar daca exista o presa libera (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, in urma condamnarii lui lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, ca nu comenteaza sentintele date de judecatori, insa va face.

LIVE TEXT Monitorizare Antena 3: Cum se vede ziua cea mai importanta a lui Dan Voiculescu la televiziunea pe care a fondat-o

Sentinta asteptata vineri in dosarul de coruptie Dan Voiculescu - ICA este principalul subiect al zilei la Antena 3, postul TV fondat de omul de afaceri. Antena 3 a prezentat in ultimele saptamani asa-zise dovezi si dezvaluiri potrivit carora dosarul Voiculescu e unul politic, tinta fiind eliminarea lui Voiculescu din viata publica. In ciuda atacurilor repetate la magistrati, Antena 3 nu a primit nici o sanctiune de la CNA in aceasta perioada. Ora 10. 56: O dovada de empatie cu ziaristii HotNews. ro de la cititorul Lambda: Cineva nu a fost cuminte si e pedepsit sa se uite azi toata ziua la A3 :)Ora 10. 35: Burtierele la declaratiile lui Voiculescu: Mi-am asumat o lupta. La onoare, demnitate si curaj nu renuntHotNews. ro va prezinta o monitorizare a Antenei 3 pe parcursul intregii zile.

Ce ramane in urma lui Dan Voiculescu: trei secvente de la arestarea unui mogul media

Printre jurnalistii prezenti la intrarea in cladirea unde se predase Dan Voiculescu, au fost si cativa dintre angajatii sai. Pentru acestia, 8 august 2014 va ramane in istoriile personale ca o zi extrem de confuza.

FOTO Ce ramane in urma lui Dan Voiculescu: trei secvente de la arestarea unui mogul media

Printre jurnalistii prezenti la intrarea in cladirea unde se predase Dan Voiculescu, au fost si cativa dintre angajatii sai. Pentru acestia, 8 august 2014 va ramane in istoriile personale ca o zi extrem de confuza.

Dan Voiculescu primeste vineri verdictul in dosarul privatizarii ICA

Curtea de Apel Bucuresti va da vineri decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, a anuntat, joi, postul Antena 3. Avocatul omului de afaceri Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, si-a depus, joi, concluziile scrise in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Conform legii, exista un termen de 30 de zile pentru a-si fixa ziua in care aceasta pronuntare se va face in sedinta publica.

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dan Voiculescu, in care afirma ca intregul dosar Telepatia a avut ca scop doar executia lui Dan Voiculescu. in scrisoarea publicata pe luju. ro,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )