Libnet.ro
UNICEF

17:00

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Urmariti live text conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Anghel Iordanescu la Arena Nationala dupa victoria obtinuta de Romania in fata Irlandei de Nord, scor 2-0, prin dubla lui Paul Papp din partea secunda a jocului. continuă pe Online Sport

LIVE Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Urmariti live text conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Anghel Iordanescu la Arena Nationala dupa victoria obtinuta de Romania in fata Irlandei de Nord, scor 2-0, prin dubla lui Paul Papp din partea secunda a jocului.

VIDEO Anghel Iordanescu, asa cum putini l-au vazut. Imagini inedite cu Tata Puiu, pe cand era si arata ca un tip rebel

Anghel Iordanescu este recunoscut pentru felul sau decent in care se afiseaza chiar daca nu se poate spune despre el ca este un tip in ton cu moda.

Mesajul razboinic al generalului Anghel Iordanescu pentru ostenii sai tricolori: Va ordon, atacati Irlanda de Nord!

Generalul Anghel Iordanescu le-a cerut tricolorilor sa joace ofensiv intr-un meci cu Irlanda de Nord care ne poate aduce foarte aproape de calificarea la Campionatul European din 2016.

Cascheta se intoarce. Notitele lui Anghel Iordanescu sunt pline de greseli: intipinare, atrenamet, pentr noi

Anghel Iordanescu n-a fost niciodata un virtuoz al cuvintelor si in mandatele trecute facea destule greseli de exprimare.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE TEXT. Victor Ponta - Klaus Iohannis, a doua confruntare televizata

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD - UNPR - PC si Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, participa, miercuri seara, la cea de-a doua confruntare electorala televizata. Urmariti.

LIVE TEXT. A doua infruntare a prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis

Candidatul ACL la functia suprema in stat, Klus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva minute, urmatorul mesaj: in 30 de minute ne vedem live, pe B1 TV, la o noua dezbatere televizata cu Victor Ponta! .

LIVE TEXT. A doua infruntare a prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Confruntarea decisiva

Candidatul ACL la functia suprema in stat, Kluas Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva minute, urmatorul mesaj: in 30 de minute ne vedem live, pe B1 TV, la o noua dezbatere televizata cu Victor Ponta! .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )