Libnet.ro
UNICEF

16:00

MINUT cu MINUT Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii au reluat parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul a fosttransmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00. continuă pe Online Sport

LIVE Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii reiau parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul va fi transmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00.

Azi LIVE Rugby Romania - Portugalia (16:00)

Stejarii reiau parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul va fi transmis live text de onlinesport. ro de la ora 16:00.

CEN, rugby: Romania - Portugalia 24-0/ Inca un pas spre calificarea la Cupa Mondiala

Echipa de rugby a Romniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor.

Romania invinge Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii au debutat cu dreptul pe Cluj Arena in partea secunda a sezonului 2013/2014 in Cupa Europeana a Natiunilor, competitie la finalul careia primele doua clasate vor obtine calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2015.

inca cinci pasi pana la Cupa Mondiala. Romania joaca primul meci din 2014 cu Portugalia. Rezultate, clasament si programul stejarilor in CEN

RUGBY Romania joaca pe 1 februarie prima partida din acest an in Cupa Europeana a Natiunilor CEN), contra Portugaliei, pe Cluj Arena. Acesta este unul din cele cinci meciuri ale stejarilor in drumul spre Cupa Mondiala.

Rugby: Romania a facut un pas important spre Cupa Mondiala, 24-0 cu Portugalia.

Echipa de rugby a Romaniei a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Anglia, invingand Portugalia, fara drept de apel, sambata, pe Cluj Arena, cu scorul de 24-0 16-0), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, succes cu care rugbystii romani totalizeaza acum 23 de puncte din 6 partide disputate din actuala editie 5 victorii si un egal). Punctele acestui meci, disputat, practic, intr-un singur sens, au fost reusite de Radoi si Gall .

Echipa Romaniei pentru intalnirea cu Portugalia

Romania deschide a doua parte a sezonului 2013/2014 in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu contra Portugaliei, un adversar care ne-a pus tot mai multe probleme in ultimii ani.

Partida de rugby dintre Romania si Portugalia vine restrictii de trafic la Cluj

Aproximativ 50 jandarmi din cadrul gruparii mobile Cluj-Napoca vor asigura ordinea la partida de rugby dintre nationalele Romaniei si Portugaliei, considerata una cu grad de risc mediu de jandarmii clujeni. Partida se va juca pe stadionul Cluj Arena sambata, 1 februarie, de la ora 16.

Pirvulescu, noul presedinte al Pandurilor: Ne batem pentru un loc de cupa europeana.

Eugen Pirvulescu, noul presedinte al clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu, este increzator in sansele echipei de a termina in campionat pe un loc de cupa europeana, in ciuda problemelor din ultima perioada. Pirvulescu a fost instalat in fuctie pe o perioada de timp nedeterminata. Pandurii va fi in continuare o echipa de cupele europene, sa dea Dumnezeu sa ne batem tot acolo sus. Chiar daca nu mai facem transferuri, cu jucatorii pe care-i avem ne batem pentru ocuparea unui loc european, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )