Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mira, noua solista a trupei DJ Project, a fost externata dupa accidentul rutier grav in care a fost implicata (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Mira, noua solista a trupei DJ Project, a fost externata dupa accidentul rutier grav in care a fost implicata (FOTO, VIDEO)

Mira, tanara care a fost implicata in accidentul rutier de la inceputul saptamanii, alaturi de trupa DJ Project, a fost externata si se simte mult mai bine, spre bucuria tuturor. continuă pe B1

Dragnea, vizat de o noua ANCHETA Rise Project. Directiva uitata si legatura cu actiunile la purtator (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este din nou vizat de o ancheta a jurnalistilor de la Rise Project. Dupa ce acestia au scris ca presedintele social-democrat ar coordona din spate firma Tel Drum, acum ei ar indica.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un aviot privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un aviot privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/Cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. UPDATE: Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. UPDATE 2: Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/UPDATE Aeroportul a fost redeschis

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale. UPDATE 23:10 Aeroportul Ataturk a fost redeschis.

Trenuri pline cu calatori au fost blocate, dupa ce un TIR s-a rasturnat pe calea ferata. Traficul feroviar a fost intrerupt

Trei trenuri cu calatori sunt blocate, dupa ce un tir s-a rasturnat pe calea ferata, intre statiile Ciucea si Piatra Craiului Traficul feroviar este intrerupt joi dimineata pe relatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )