Libnet.ro
UNICEF

12:15

Miracol dupa tragedia din Genova. Doi soti, gasiti in viata sub daramaturi

Antena3 Antena3,
Miracol dupa tragedia din Genova. Doi soti, gasiti in viata sub daramaturi

Doi soti au fost gasiti in viata de pompieri dupa incidentul tragic din Genova. Acestia erau prinsi in propria masina, strivita de zeci de tone de daramaturi. Salvarea celor doi a avut loc la. continuă pe Antena3

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Pericol urias! Tragedia din Genova s-ar putea repeta si in Romania

Tragedia din Genova s-ar putea repeta oricand si in Romania. Podul CFR din zona satului Bobolia comuna Poiana Campina), un obiectiv strategic in circulatia feroviara, necesita interventii urgente. Pierderea.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

VIDEO Marturiile rudelor romnului declarat initial mort n tragedia din Genova: E ranit rau

Unul dintre cei doi romani despre care s-a anuntat, initial, ca a murit in catastrofa de la Genova, traieste. Omul este, insa, in coma profunda.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

Dupa TRAGEDIA din Italia, CNAIR arata care e starea podurilor din Romania

In urma tragediei petrecute la Padova, Italia, unde un viaduct s-a prabusit, Compania Nationala de Drumuri a emis un comunicat cu privire la siguranta podurilor din Romania. Redam mai jos comunicatul integral.

Drama familiei lui Marian Rosca, romanul ranit in tragedia din Italia. E socant ce s-a intamplat cu sora acestuia

Drama familiei lui Marian Rosca, romanul ranit in accidentul din Genova, soldat cu 40 de morti. Barbatul, aflat in coma la spital, a vorbit ultima oara la telefon cu sora sa, careia i-a spus ca nu se simtea.

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )