Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Badea, apelativ inedit pentru Daniel Constantin

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, apelativ inedit pentru Daniel Constantin

Mircea Badea a gasit un apelativ potrivit pentru presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin. in interventia sa din cadrul editiei de marti a emisiunii 100 de minute, realizatorul Antena 3 a dezvaluit. continuă pe Antena3

Mircea Badea, alaturi de Traian Basescu: Ma bucur mult ca ii este scarba de Coldea, Kovesi si Stanciu

Mircea Badea a comentat, luni, in interventia sa de la Sinteza Zilei, atacul lui Traian Basescu la adresa justitiei. Este tragic, dupa 10 ani in care un personaj al statului sa vina sa spuna ca nu se poate in Romania, trebuie sa existe o lege a magistratilor. Noi, cand spuneam asta la Antena 3, spuneau ca atacam statul de drept. A spus ca exista ofiteri acoperiti in randul magistratilor. El a formulat-o, incercand sa se exonereze pe sine a spus Mircea Badea, citat de Antena3. ro.

Mircea Badea: As face si credit, ca sa stau cu Basescu doua saptamani la parnaie

Mircea Badea a spus ca el ar propune varianta puscarie benevol cu plata statului si a adaugat, in stilul caracteristic, ca ar face si credit ca sa plateasca, pentru a fi coleg de celula cu Traian.

Mircea Badea: Ma bucur mult ca lui Traian Basescu ii este scarba de Coldea, Kovesi si Stanciu

Mircea Badea a comentat, luni, in interventia sa de la Sinteza Zilei, atacul lui Traian Basescu la adresa justitiei. Acesta a adus acum acuzatii grave sistemului de care s-a slujit zece ani. Este singura.

Mircea Badea: Rade lumea de doamna Udrea

Mircea Badea a lansat un apel catre Elena Udrea, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute. Eu am mai facut un apel catre doamna Udrea si mai fac unul: ca sa fie credibila in demersul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )