Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mircea Badea: Daca inima zburdalnica nu devine functie zburdalnica, eu zic ca e ok

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Daca inima zburdalnica nu devine functie zburdalnica, eu zic ca e ok

Mircea Badea a comentat luni, in cadrul unei interventii in emisiunea Sinteza Zilei, o parte din declaratiile presedintelui Traian Basescu. Realizatorul Antena 3 s-a oprit la apelativul folosit la adresa lui. continuă pe Antena3

Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu-Inima Zburdalnica

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

Cine sunt cele cinci sotii ale lui Calin Popescu Tariceanu inima zburdalnica

Calin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica este apelativul pe care seful statului Traian Basescu l-a folosit pentru presedintele Senatului. Iar referirea tine de instabilitatea lui Tariceanu, care a ajuns la cea.

Inima zburdalnica; sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras

Presedintele Traian Basescu l-a indemnat, in aceasta seara, pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Mircea Badea: Eu sunt pana la capat, indiferent al cui capat. Poate capatul meu, poate capatul lui Basescu

Mihai Gadea si Mircea Badea au dialogat duminica, la Sinteza Zilei. Cunoscuta intrebare Ce faci, Mircea a primit de aceasta data un raspuns intr-o nota usor diferita. Mircea Badea a vorbit intr-un.

Mircea Badea: Sa spui despre mine ca sunt suporter al lui Ponta e ca si cum ai spune despre Boc ca e inalt

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat declaratiile lui Traian Basescu, dupa ce presedintele a afirmat despre realizatorul Antena 3 ca este suporter al premierului Victor.

ActiveWatch sesizeaza CNA in cazul Mircea Badea si motociclistii: Prin aceste instigari fatise la violenta s-a iesit total din sfera jurnalismului

ActiveWatch, asociatia care protejeaza si promoveaza dreptul la libera exprimare si libertatea presei, sesizeaza Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la editia din 26 august 2014 a emisiunii in gura presei, difuzata de postul Antena 3, in cadrul careia realizatorul Mircea Badea a amenintat cu moartea, a instigat la violenta, a facut gesturi obscene si a adus injurii unui motociclist.

Jandarmii se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici TV e deranjat de motociclete

Presedintele Traian Basescu s-a aratat nemultumit, in aceasta seara, de ceea ce a calificat drept punerea sub control politic a unor institutii ale statului, printre care Jandarmeria, facand aluzie la prezentatorul TV Mircea Badea, fara sa-l nominalizeze, dar catalogandu-l drept un mascarici.

Mircea Badea: Basescu in mod evident era frustat, pentru ca oamenii care venisera sa boicoteze treaba, in mod ilegal evident, poate nu s-au simtit in largul lor cand i-au vazut pe oamenii legi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o obedienta excesiva in functionarea acestei institutii. Daca mai.

Mircea Badea: Basescu nu este om! Refuz sa cred ca specia umana produce astfel de exemplare

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o obedienta excesiva in functionarea acestei institutii. Daca ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )