Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Badea, despre declaratiile lui Basescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar daca astia mici pe care i-am facut mari se iau de noi, ce sa fac?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre declaratiile lui Basescu: Pisi, eu nu te-am abandonat, dar daca astia mici pe care i-am facut mari se iau de noi, ce sa fac?

Traian Basescu a recunoscut intr-un interviu televizat ca a vizitat-o des pe Elena Udrea in ultima perioada. in toata perioada asta in care ii este foarte greu, sa stiti ca sunt unul dintre cei care vorbesc. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre Basescu la premiera filmului De ce eu?: El acum asteapta ecranizari dupa stenograme

Cand merge Elena Udrea cu Dacia? Este intrebarea pe care a lansat-o astazi, in cadrul editieie de astazi a emisiunii Sinteza Zilei, realizatorul Mihai Gadea. Elena Udrea merge cu Dacia cand este luata de.

Mircea Badea, fotografie de colectie cu Traian Basescu: Nu te-am pocnit inca, dar cand te faci mare iti fur telefonul!

Mircea Badea a descoperit o fotografie de colectie cu fostul presedintele Traian Basescu, pe care a prezentat-o in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea. Mircea Basesica ar trebui s.

Mircea Badea: N-a zis nimeni la bilant cum i-a protejat DNA pe toti ai lui Basescu

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, bilantul DNA pe 2014 prezentat astazi de Laura Codruta Kovesi. N-a zis nimeni, nimeni la bilantul DNA cum a protejat, timp de.

Mircea Badea: Bilantul DNA, o glorificare scarboasa care nu are de-a face cu justitia

Mircea Badea a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna sub.

Mircea Badea: Justitia in Romania e pe probe sau pe denunturi?

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, tendinta cea mai recenta in justitia din Romania, legata de denunturi. Am inteles, mai nou am descoperit denuntul.

Mircea Badea: Justitia independenta a demonstrat singura ca nu este independenta

Mircea Badea a comentat, in pasa de duminica seara intre emisiunile Sinteza zilei si in gura presei, cum a reusit justitia independenta sa demonstreze intr-o singura zi ca nu este deloc.

Mircea Badea: Basescu incerca sa mai salveze ce se mai poate salva, si anume propriul fund

Fostul presedinte Traian Basescu a iesit la declaratii, sustinand sus si tare increderea pe care acesta o are in Elena Udrea, dar si faptul ca este convins ca aceasta nu a luat bani. Din cele spuse de acesta,.

Adevarul Live de la ora 11.00: Mircea Geoana despre rolul partidului Romania Noastra in rasturnarea majoritatii PSD

Senatorul Mircea Geoana, fondatorul proiectului politic Romania Noastra, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a detalia intentiile partidului pe care il pune pe picioare impreuna cu Marian Vanghelie.

Fostul presedinte recunoaste protectia fratelui penal. Radu Tudor despre afirmatiile lui Basescu: Spovedania unui mafiot

Jurnalistul Radu Tudor a aratat ca mai multe afirmatii facute de fostul presedinte Traian Basescu in interviul pe care l-a dat in aceasta seara ar putea sa le dea suficiente motive procurorilor DNA sa-l puna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )