Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea: Domnule Barna, foarte important ar fi sa intrati la puscarie. Ma gandesc ca e cumva corect

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Domnule Barna, foarte important ar fi sa intrati la puscarie. Ma gandesc ca e cumva corect

La scurt timp dupa ceDepartamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntatca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa investigatia facuta de jurnalistii Rise. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Mircea Badea, oferta de munca din partea Laurei Codruta Kovesi. Ce a povestit moderatorul Antena 3

Moderatorul TV de la Antena a primit o oferta nu tocmai asteptata, chiar din partea Laurei Codruta Kovesi. Mircea Badea a povestit despre toate acestea chiar in timpul celei mai noi editii a emisiunii sale de pe Antena 3. Prezentatorul TV nu se astepta absolut deloc sa aiba partea de o astfel de propunere, mai .

Mircea Badea a facut o GLUMA PENIBILA si SINISTRA in scandalul TAROM

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a comentat, luni seara, scandalul TAROM, acolo unde fostul directorul general mezei l-a acuzat pe minstrul Razvan Cuc faptul ca i-ar fi cerut sa tina la sol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )