Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mircea Badea: Fostul sef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Fostul sef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Mircea Badea a prezentat si comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, interviul acordat de fostul sef al US Secret Service regiunea Europa de Est, Darren White, lui Robert. continuă pe Antena3

Fostul sef Secret Service care o ataca pe Kovesi, partener cu Adrian Sirbu. Firma lor, sub sechestrul DIICOT

Darren Terrell White a acuzat dur Justitia romaneasca intr-un interviu acordat recent lui Robert Turcescu. Fostul agent american a omis insa problemele personale pe care le are cu DIICOT, una dintre institutiile pe care le numeste corupte.

Cine este Darren White, fostul sef al US Secret Service si cu cine face afaceri in Romania

White Darren Terrell, care s-a remarcat recent prin iesiri pe tema coruptiei din Romania dar si prin critici la adresa procurorilor DNA, figureaza ca asociat alaturi de Adrian Sarbu in firma American Security Consultants SRL, potrivit datelor de la Registrul Comertului. Infiintata in decembrie 2013, firma are ca activitate principala consultanta in domeniul securitatii. Darren White figureaza ca director general si administrator. Potrivit datelor de la registru, procurorii DIICOT au dispus masura sechestrului asigurator, inca din mai 2015, pe actiunile detinute de Adrian Sarbu in aceasta companie.

Fostul sef al US Secret Service in Romania: Am indoieli serioase cu privire la abilitatea Codrutei Kovesi de a fi neutra si obiectiva

Fostul sef al US Secret Service regiunea Europa de Est, Darren White, a declarat, intr-un interviu acordat lui Robert Turcescu, ca are indoieli serioase cu privire la abilitatea sefei DNA Laura Codruta.

Mircea Badea: Nu sunt la studio, pentru ca studioul nu mai exista

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a realizat pasa cu emisiunea Sinteza Zilei chiar din platoul Sinteza Zilei, pentru ca studioul emisiunii in gura presei nu mai exista. Nu sunt la studio.

Mircea Badea, despre Bivolaru: iti dai seama ca pe vremea lui Ceausescu prindea bulgarii fara antena?

Mircea Badea a vorbit, joi, in pasa de la Sinteza Zilei, despre Gregorian Bivolaru si le-a aratat telespectatorilor o asana din yoga. iti dai seama ca pe vremea lui Ceausescu prindea bulgarii fara.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )