Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Am inceput o noua zodie in viata publica din Romania, zodia matrafoxului. in alte tari ne plictiseam

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am inceput o noua zodie in viata publica din Romania, zodia matrafoxului. in alte tari ne plictiseam

Mircea Badea a comentat in stilul sau caracteristic declaratia lui Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca presedintele Traian Basescu era matrafoxat atunci cand a avertizat ca nu. continuă pe Antena3

Mircea Badea numara cati bani a cheltuit Basescu pentru a obtine creditul si cum arata rata sa la CEC. Nu-l intreaba nimeni de unde-i are?

Mircea Badea a explicat in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei cum arata, la un calcul simplu, banii cheltuiti de Traian Basescu. Ca termen de comparatie, Mircea Badea a folosit un clip cu 50 Cent,.

Razboi total intre Mircea Badea si Mihai Bendeac pe Facebook, dupa plecarea actorului din trust

Razboi in toata regula intre Mircea Badea si Mihai Bendeac. Vedeta Antenei 1 l-a atacat dur pe actorul de comedie intr-o postare pe Facebook. Badea a declarat ca de cand a plecat Bendeac, emisiunea de comedie pe .

Mircea Badea: Omul incerca sa sparga nuci cu pistolul. intrebarea e, s-a impuscat in oua?

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de luni a emisiunii in Gura Presei, una dintre cele mai tari stiri din presa din Romania. Omul incerca sa sparga nuci cu pistolul. Ceva mai tare n-am citit.

Mircea Badea face o comparatie intre China si Romania. Au facut un hotel in doua zile si noi ne chinuim de doua saptamani cu niste trepte

Mircea Badea a facut, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, o paralela intre China si Romania, pornind de la una dintre minunile Chinei. Stirea care tot circula e cum au facut in China un hotel.

Mircea Badea lui Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea a spus ca show-ul de la Antena 1 fara Bendeac, la care el a participat, a avut o audienta mai mare decat ultimele doua editii cu actorul, ocazie cu care i-a transmis acestuia un mesaj. inteleg ca.

Mircea Badea, atac la Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea l-a atacat pe Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut audienta mai mare decat ultimele doua editii la care a fost.

Mircea Badea, despre audientele IComedy cu si fara Bendeac: Se pare ca nu era atat de amuzant. Daca era, avea audiente mai mari

Mircea Badea a facut cateva precizari legate de audientele emisiunii IComedy cu si fara Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )