Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razboi total intre Mircea Badea si Mihai Bendeac pe Facebook, dupa plecarea actorului din trust

B1 B1,
Razboi total intre Mircea Badea si Mihai Bendeac pe Facebook, dupa plecarea actorului din trust

Razboi in toata regula intre Mircea Badea si Mihai Bendeac. Vedeta Antenei 1 l-a atacat dur pe actorul de comedie intr-o postare pe Facebook. Badea a declarat ca de cand a plecat Bendeac, emisiunea de comedie pe . continuă pe B1

Mircea Badea lui Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea a spus ca show-ul de la Antena 1 fara Bendeac, la care el a participat, a avut o audienta mai mare decat ultimele doua editii cu actorul, ocazie cu care i-a transmis acestuia un mesaj. inteleg ca.

Caru' cu vedete: Razboi total intre Iulia Albu si Alex Velea; LadyGaGa isi face parfum din pipi!; Un mare actor din seria X-Men, operat de cancer de piele!

Eva Longoria a pozat goala pusca pentru o revista spaniola. Actrita americana Eva Longoria a pozat goala pentru numarul din luna decembrie al revistei Elle din Spania. Eva apare pe coperta revistei acoperita doar cu cateva cristale. Iulia Vantur, dezvaluiri despre serile petrecute cu Salman Khan, in Romania! Escapada amoroasa a frumoasei prezentatoare TV Iulia Vantur s-a incheiat ieri, dupa ce a petrecut cateva nopti fabuloase alaturi de presupusul sau iubit.

Mircea Badea, atac la Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea l-a atacat pe Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut audienta mai mare decat ultimele doua editii la care a fost.

Razboi urat intre Badea si Bendeac din cauza audientelor

Mircea Badea si Mihai Bendeac sunt din nou la cutite, in mod public, iar acum marul discordiei il reprezinta audientele pe care editia iComedy prezentata vineri de Badea, a avut rating mai mare decat cele prezentate in trecut de Bendeac.

Mircea Badea, despre audientele IComedy cu si fara Bendeac: Se pare ca nu era atat de amuzant. Daca era, avea audiente mai mari

Mircea Badea a facut cateva precizari legate de audientele emisiunii IComedy cu si fara Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut.

Mircea Badea numara cati bani a cheltuit Basescu pentru a obtine creditul si cum arata rata sa la CEC. Nu-l intreaba nimeni de unde-i are?

Mircea Badea a explicat in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei cum arata, la un calcul simplu, banii cheltuiti de Traian Basescu. Ca termen de comparatie, Mircea Badea a folosit un clip cu 50 Cent,.

Radu Banciu: A pronuntat Mircea Badea in emisiunea lui cuvantul Cacarau. M-a violat ca pe o baba de 89 de ani, in ajun de Craciun

Jurnalistul Radu Banciu a marturisit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca a fost pradat de tot ce avea mai scump chiar de Mircea Badea. Mai exact, jurnalistul Antenei 3 ar .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )