Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea: Romania nu este o tara, noi nu avem un stat de drept

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Romania nu este o tara, noi nu avem un stat de drept

Mircea Badea a vorbit despre comdamnarea definita pe care a primit-o legenda fotbalului Romanesc, Gica Popescu, in dosarul Transferurilor. Romania nu este o tara, noi nu avem un stat de drept, practic avem doar. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Romania nu este o tara, noi nu avem un stat de drept

Mircea Badea a vorbit despre comdamnarea definita pe care a primit-o legenda fotbalului Romanesc, Gica Popescu, in dosarul Transferurilor. Romania nu este o tara, noi nu avem un stat de drept, practic avem doar.

Crin, Seppuku la cererea lui Mircea Badea. Badea: Vreau sa-si dea demisia si Ponta

Mircea Badea a comentat, in stilul caracteristic, circul oferit in Parlament de Victor Ponta si Crin Antonescu, doua figuri importante ale scenei politice. Crin Antonescu a renuntat la sefia Senatului, dupa ce i-a.

Mircea Badea despre rezultatul referendumului din 2009: Daca Kovesi nu a putut sa fugareasca taranii prin sate, ce era sa faca, sa ii fugareasca prin Paris?

Citizen Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre romanii care se afla in afara tarii, daca sunt sau nu masurati la audienta. Vorbeam despre romanii din afara,.

Mircea Badea intalnire de gradul 0 cu Basescu la semafor: Am intinerit 5 ani!

Mircea Badea a avut parte de o intamplare hazlie. in timp ce se ducea catre studio s-a intalnit cu nimeni altul decat presedintele Traian Basescu. Azi-noapte pe la ora unu scriam pe Facebook. in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )